http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de juliol del 2010

M'encanta

M'encanta com la vida i les circumstàncies posen cadascú al seu lloc. Tanta polèmica i tanta tossuderia amb voler encapçalar la manisfestació, amb senyera o sense, amb lema o sense, amb la paraula nació o sense, i, al final, la gentada va ser tan immensa que ni capçaleres ni hòsties. Sense cap premeditació ni planificació, la multitud, el poble, que era l'autèntic protagonista de l'acte, va fagocitar capçalera, pancarta, senyera, lema i polítics penosos.

El resultat, a més d'aquest fet tan gràfic, és que més d'un milió de persones estan, segur, a favor de començar el camí sense Espanya, i, evidentment, cal sumar-hi tots els que, com jo, no vam poder ser-hi.

Ara només ens cal convèncer els que ahir cridaven "yo soy español" com si fos la fi del món... almenys a uns quants.

8 comentaris:

Joan ha dit...

Ai pobres, estan tan necessitats d'una mica d'aire que s'aferren al que sigui, ni que depenguin dels jugadors del Barça per fer alguna cosa.

Que no defalleixi!

Miki ha dit...

Mira et diré el meu punt de vista. Jo semblant al que ficava fa uns dies el oscar, no he sigut mai un independentista declarat, encara que tinc clar que ja fa anys si hem fessin triar ja fa anys hagués triat la independència, però a diferencia d'independentistes de tota la vida que tenen odi visceral a Espanya, ficant a tota dins el mateix sac, jo no ho crec pas crec que allí hi ha el mateix percentatge de cazurros, com els que hi ha aquí, "lease" el tio que va voler agredir o lo que fos al President. El fet que hem tira més enrera, abans , ara ja passo, es que se que el dia que serem independents, hi haurà tants "fatxes" catalans com ara espanyols, i voldran que tots els catalans parlin exclusivament i 100% català i erradicar tot el castellà , quant aquest idioma ens agradi o no ja esta fica't dins del nostre país, encara que el meu sigui el català.
Però crec sobretot que el TC, l'ha fet molt gros ,sobretot tocant la cosa sagrada dels catalans, per que ja estem acostumats que paguem més que els altres, estem acostumats a rebre pals, però que a partir d'ara es puguin dividir amb escoles castellà o català, això es massa QUANT AMB AQUEST PUTO SISTEMA QUE TENIM ES L'ÚNIC AMB TOTA ESPANYA, QUE ELS NENS SURTEN APRENENT DOS IDIOMES SENSE CAP DIFICULTAT I SI EN SURTEN SOL SABENT-NE UN, AQUEST ES EL CASTELLA, PER QUE HI HA GENT QUE TOT I SER EDUCAT EN AQUEST SISTEMA ACTUAL TE DIFICULTATS PER PARLAR CATALÀ I NO A LA INVERSA.
I si no fos així i la gent que estigues descontenta, els que voten a socialistes votarien al PP o C's que diuen que ho volen canviar, i perfecte que ho canviïn si la majoria ho digues però que des de fora que ho diguin toca molt els collons.

Dit tot això dos apunts mes:

-Al igual que tu, la meva colla i sobretot dels 6 que som 4 manifestament independentistes, tampoc hi van poder anar o sigui que si, ha de sumar més gent de la que hi havia.
-Del milió llarg de persones també s'ha de contar que un numero important, jo diria entre un 25% i un 33%, ja que al anar jo sol , hem vaig recórrer quasi tota la manifestació, no es sumaven a la gent quant es cridava crits d'independència, o sigui que aquest estaven igual d'emprenyats però encara no estan convençuts de la independència.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Exactament va passar el mateix que va passar amb la primera mani del ¡No a la Guerra!. Tothom va voler manipular-la i al final els polítics van acabar marxant per que no van poder fer-se la foto.

c.e.t.i.n.a. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Dels que cridaven allò, aquests no els pots convèncer. Els que sí, els que es miren amb indiferència o certa simpatia la selecció espanyola però no són tan cafres com per penjar banderetes als balcons o carregar-se Barcelona.

Ferran Porta ha dit...

Jo tampoc no hi vaig poder ser, però em vaig emocionar amb les imatges que oferia tv3.cat

Encertadíssim el comentari d'en Joan.

Sergi ha dit...

Hi estic d'acord, el poble es va erigir com el que ha de ser, el que mana. Ja va estar bé que els polítics perdessin tot protagonisme, és la millor notícia. També em van ofendre aquests càntics ahir a la nit, i que avui només es parlava de la selecció. Hi ha molta feina a fer, em sembla que en faré un post.

Josep ha dit...

Segons la Brunete Mediàtica, 64.000 ...