http://instagram.com/14_puji YouTube

13 de juliol del 2010

Propaganda



Per raons que ara no vénen al cas, no acostumo a parlar d'intereconomía al meu blog. Però això ja passa de taca d'oli. Suposo que hores d'ara ja ho heu vist per tot arreu, però aquest insult a la inteligència ha de córrer tant com puguem. Per mi, aquesta "notícia" és molt més ofensiva que els insults a la Consellera Geli de fa unes setmanes, perquè són l'insult, no a una persona, no a un càrrec polític, sinó a la veu d'un poble.

Les imatges corresponen a l'"informatiu" del vespre del canal intereconomía del dia 10 de juliol, molt poca estona després que acabés la manifestació en què més d'un milió de persones van clamar per la independència de Catalunya.

El comitè d'ètica del Col·legi de Periodistes hauria de sancionar el presentador, el cap de redacció i tots els redactors de la notícia per trencament del codi deontològic del periodisme. Al reporter, a més d'això, l'haurien de sancionar per dolent, és possible titubejar més?

11 comentaris:

Gerard Agudo ha dit...

Molt lamentable a la vegada que preocupant Puji. Jo tambe en parlo avui pq no te nom. Jo he afegit una capçalera del NO-DO a la noticia per fer-ho mes com a ells els agradaria.

Alyebard ha dit...

Ladran, entonces cabalgamos Quan més ignorin la realitat més forta serà la seva patacada.

Unknown ha dit...

És molt cutre (per dir-ho finament). El que és molt fort és que hi hagi gent a Catalunya que se'ls miri i se'ls cregui.

Anònim ha dit...

D'informatius i mitjans que manipulen la realitat n'hi ha una llista ben llarga. A Antena 3 i Tele5 tampoc van dir res de la manifestació als informatius. Però aquests s'emporten el trofeu dels reis de la manipulació.

miki ha dit...

Vergonyos! Però clar es intereconomia...

Joan ha dit...

Va, no val la pena ni tan sol parlar-ne. Gentussa.

Jordi ha dit...

Com sempre, l'espanyol, és el pitjor nacionalisme que hi ha.

Sergi ha dit...

Vaig veure el vídeo ahir. És com per tallar-se les venes. En la meva opinió, el reporter no acaba d'arrencar perquè està nerviós. L'estan apuntant amb una retallada, per si de cas tingués la idea de dir alguna veritat.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

El millor de la tdt és que pots esborrar tots el canals que no t'interessin. Jo ja fa messos que vaig el.liminar Intereconomia i Veo. I totes las putes emissores de ràdio. Qui vol escoltar la ràdio en patalla plana?

Abogadaenbcn ha dit...

ecsssssssssss

Ferran Porta ha dit...

És molt gros, i tant, però al mateix temps és un termòmetre molt interessant, per prendre la "temperatura política" d'aquesta gent. Si són capaços de fer una cosa tan radical, és que estan nerviosets. Això, l'evidència clara del seu nerviosisme, és la cara d'aquests fets.

El reporter... jo també crec que titubeja perque sap el que hi ha: o caixa, o faixa.