http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de juny del 2010

Millet makes the world go round


Cada dia que passa queda més clar que el Palau de la Música Catalana era el centre de l'Univers polític i econòmic de Catalunya i part de l'estranger. Cada cop que algú aixeca una pedra es troba amb la influència, sempre fraudulenta, és clar, de Millet i Montull. Sembla que tots els partits polítics, institucions i empreses importants del país van rebre una empenteta del Palau.

Un arriba a pensar que la crisi econòmica, no catalana, no espanyola, sinó mundial, és conseqüència de la retirada dels dos adalids del desfalc de la seva activitat. No cal preocupar-se més. Tornem a Millet i Montull els seus càrrecs i el món tornarà a girar. Que Millet es pagava viatges a tutti pleni amb tota la família? Que Montull pagava reformes milionàries de casa seva amb fons públics? Que les filles de tots dos es van casar pagant la Padrina? I què? És igual. És un preu molt baix per recuperar l'estabilitat de l'economia mundial.

6 comentaris:

Alyebard ha dit...

Banda sonora: Cabaret. Per que si em poses Wagner m'entren ganes d'envair Polònia.

Clidice ha dit...

gairebé estic a punt de creure't :( això si, una estàtua caldra fer-li a aquest tipus no? i que la pagui Ferrovial, per exemple ;)

Gerard Agudo ha dit...

A veure si realment son els que movien l'economia mundial!!! ja ja ja

Puji ha dit...

Sabeu qui presideix el club Bildelberg?...

...

...

Efectivament. XD

RaT ha dit...

jo també donava voltes sobre aquest tema, també...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

I com pensaves que el penques aquest s'ha estat 30 anys embutxacant-se diners sense que ningú li enxampés? Doncs tapant boques amb bitllets.