http://instagram.com/14_puji YouTube

13 de maig del 2010

Psst! Presi!!!


- Psst! Presi!!
- Dime, Puji, qué quieres?
- Res, que se m'ha acudit una llista de cosetes per a reduir despesa, ajustar el dèficit i calmar la Merkel i l'Obama!
- Ah si!? Qué bién! Dime, dime!!
- Miri, la meva proposta es basa en tres punts:
  1. Ens carreguem la monarquia. Deixem de pagar les assignacions anuals a la família reial, a la família de Franco i a tota la patuleia nobiliària que hi va al darrera.

  2. Reduïm un 5% el pressupost en defensa, i a més, retirem les tropes d'Afganistan i de pas evitem que se'ns n'hi morin més.

  3. Diem als bancs i caixes que ens tornin tot el que els vam donar per la patilla per a que tinguessin beneficis a final d'any, que ara és a nosaltres que se'ns ha de rescatar.
I ja està! Què li sembla? Crisi solucionada!

- Ya, Puji! Tus ideas són geniales, pero...
- Què, presi?
- Que el rey es muy popular entre los españoles, y alguna notícia de vez en cuando, tipo operación, desvia muy bién la atención de lo que hago yo. Que los militares tienen mucho poder en el Congreso, y además, si dejamos de comprar armas a la industria española se va a ir a pique, y eso no puede ser. Y que los bancos, ya sabes, són los que mueven el mundo, y si ahora les reclamo ese dinero...
- Vaja...
- Tranquilo Puji, tus ideas eran muy buenas...
- Ja, suposo que té raó. Suposo que tocar els pebrots als poderosos és complicat, i suposo que és molt més fàcil putejar els dèbils, els funcionaris i els pensionistes, els de sempre, vaja, que com a molt faran alguna vaga i para de comptar.


Redéu quina setmaneta porto:

COP DE MALL, COLLONS!!!!

8 comentaris:

Dani Gadea ha dit...

Colla de Cabrons. Indignació. Molta indignació. Ganes de sortir al carrer a tirar còctels a llocs, cremar containers, i patejar cotxes. Moltes ganes. Cagun la puta.

mafalda ha dit...

COP DE MALL ALS COLLONS!!!!!!!!!

És indignant que, per pur populisme, ens abaixin el sou als funcionaris. No sé els altres, però jo fa vora 2 anys que el tinc congelat i ara me'l volen baixar un 5%? I com collons arribo a finals de mes? O algú realment es pensa que pel fet de ser funcionària tinc un sou de nassos? Que hi ha molt funcionari mileurista, gent!!!

sànset i utnoa ha dit...

No ets l’únic que no es treu el cabreig de sobre. Les teves propostes són les que haurien de ser. De fet, jo portaria les tres fins a l’extrem.

Els iaios del país a ser cada dia una mica més pobres, i els funcionaris també.

Ara, que això dels funcionaris té truc; a un auxiliar administratiu o a un eventual li fotran el mateix 5% -del sou brut!- que a un càrrec dels xulos. Tots sabem que a l’eventual li fotrà molt més perdre aquests 50 euros dels seus 1000 que a un càrrec “guai” perdre’n 200 dels seus 4000. Tot això ,en el cas que es fes, hauria d’haver estat molt més coherent, i no un pedaç per un descosit com el que han fet. Un nyap.

*Sànset*

Ferran Porta ha dit...

A banda de suggerir que enviïs les teves propostes als mitjans, rollo carta al director, diria que... aquests no se suposa que són d'esquerres? No entenc res de res.

Anna Tarambana ha dit...

cop de mall i ben fort! Són uns desgraciats! Jo porto una mala llet de collons, avui no hagués anat a traballar, tu juro!

Gerard Agudo ha dit...

i esperat que tampoc tindran collons de dir als bancs que tranquilets amb l'euribor i ens pujaran la hipoteca a la que poguin de nou

Joan ha dit...

Quan els bancs s'estaven forrant, quan les constructores s'estaven forrant, no recordo que ens apugessin el sou, la veritat.

Allò dels 400€? Ui, allò sí que ens sortirà car.

paspertu ha dit...

cop de mall, si senyor!