http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de maig del 2010

No tenim res a fer

"Heu vist que campetxano sóc? Tontos?"


Una operació, aparentment d'urgència, ha tornat a portar el teatrillo de la monarquia a Barcelona, i a un hospital de la xarxa d'utilitat pública, per més inri. Les imatges associades a aquest fet m'omplen de desesperança.

Els periodistes amuntegats per retratar la reial família, els metges, amb la protocolaria bata blanca, sortint a la porta de l'hospital a rebre autoritats, i el pitjor de tot, la munió de gent que s'acosta a proferir crits de suport al monarca i a la seva família en aquesta moments "tan difícils".

Aquesta massa de gent amuntegada a la porta del Clínic, i la gent amorrada al televisor de casa seva pendent dels comunicats mèdics, no té ni un punt de mirada crítica? No hi pensen en la morterada que any rera any s'emporten del pressupost i que s'hauria de destinar a coses molt més vitals? No pensen que, ja que els paguem aquest sou que ni els futbolistes, se'n podrien anar a una clínica privada enlloc de donar pel cul a la ja prou col·lapsada sanitat pública?

Doncs no. No hi pensen. Aquesta gent que en les tertúlies dels bars o en converses de carrer criden als quatre vents que els polítics s'haurien de baixar el sou, són els mateixos que no piularan davant aquest robatori a mà armada que és la monarquia, i a sobre els riuen les gràcies, i compraran l'Hola, per saber si el Carlanga ha anat de ventre.

Mentre seguim tenint aquesta tropa d'ignorants, que, no ens enganyem, són majoria, ho tenim cru per treure'ns de sobre les reials sangoneres. I per acabar, permeteu-me una cosa que fa massa temps que no faig:

COP DE MALL, COLLONS!!!!

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Me n'he assabentat de rebot d'això, i ara mateix m'assabento d'on estava. Home, d'haver-ho sabut me'n vaig al Clínic a vetllar-lo. No, és mentida. Hagués prestat la mateixa atenció al fet que he prestat no sabent-ho.

Josep ha dit...

Un detall important: ha fet 500 kilòmetres per a operar-se a un hospital públic, un home que no té pateix problemes econòmics.

- A veure qui diu ara que la sanitat pública no funciona.
- A veure que diem nosaltres si no ens atenen correctament per una cosa menor.
- A veure que hem de dir si veiem que hi ha estrangers (guiris de vacances o immigrants amb o sense papers) fent ús d'un servei que no paguen, en serveis que no són d'urgències.

A veure que!

Alyebard ha dit...

Aquesta gent que el vetlla són els mateixos que el vetllarien si el decapitessin a la guillotina com aquell parent seu. Pa i circ.

Gis ha dit...

Home, tenim al soci fundador de la generació Ni-Ni del país, i ningú s'interessa per si li agradava el menjar de l'hospital, si el seu company d'habitació el molestava, si algú del personal d'infermeria feia fora la familia sense respecte, si li molestava l'aire condicionat, si la tv de monedes funcionava, si les explicacions mèdiques eren completes...
s'han perdut les formes intueixo, en tots els sentits! :P Estic d'acord, cop de mall polivalent!

Gerard Agudo ha dit...

en temps de crisi reduccio de despeses, fora monarquia

Joan ha dit...

És indignant tot això. Se'n riuen a la cara i tothom fent-los la gara-gara.

I que coi hi foten tants periodistes allà? M'indigna que això sigui portada i ens en parlin a tort i a dret. El que li han fet a aquest paio li fan cada dos per tres a d'altres i no és notícia.
A qui collons li importa el seu dia a dia al coi d'hospital? Que no en tenim prou de pagar la factura?

Perdó, és que m'encenc. Cop de mall allà on més mal fa!

Anònim ha dit...

ACOMPANYO A MALALS SENSA FAMILIA,COM A VOLUNTARIA, I A VOLTES TAMBE ALS HI FAIG ELS TRAMITS I PUC DIR QUE LA SANITAT PUBLICA UN COP ETS DINTRE DELS HOSPITALS ES MAGNIFICA,PERO AY DE LES LLISTES D'ESPERA¡.PROBLEMA QUE, NATURALMENT NO HA TINGUT EL REY,ESCLAR, PERO JA SE SAP, QUI MANA A CAN RIBOT?
JUGANT AMB BCN.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Falses malaties, intents d'atemptats que no passan del paper,... Tot el que calgui per que la plebe "estimi" la figura del Gorrón. Quin fàstic, collons!