http://instagram.com/14_puji YouTube

19 d’abril del 2010

Ningú no piula, ara?


Recordeu fa un parell o tres d'anys? El preu dels carburants va pujar a límits insospitats. Tothom s'exclamava, tothom buscava la benzinera més barata, els noticiaris obrien amb un nou increment dels preus, i el nostre apreciat sector del transport col·lapsava el país amb una vaga.

Avui he anat a posar gasolina, i els preus actuals són un absolut escàndol, i s'assemblen o superen amb escreix (en el cas del gasoil) el d'aquelles dates. Ningú ha de dir res? Les notícies no n'han de parlar? A tothom li és igual que l'atraquin cada cop que s'omple el dipòsit? Els transportistes i taxistes no bloquejaran la nostra vida reclamant el famós gasoil professional?

Ja ho veieu. El que no surt per la tele no existeix. Així que avui només hi ha crisi i un volcà. Ah! I el Barça!

7 comentaris:

mafalda ha dit...

Jo estic totalment indignada. Començo a preveure preus com els de fa 2 o 3 estius, en què el litre de gasoil estava a 1.30€. Si aleshores vaig haver de fer malabarismes per poder-ho assumir, ara, amb una pitjor situació econòmica i una criatura, què farem?
Però com tu dius, semblo ser la única que renego i m'emprenyo. El personal no piula.

Anònim ha dit...

Si fa temps que ho penso i això representa que ens ha de ficar contents per que fa que pugi el IPC i que després per això el pais no esta en recessió.

Jo ho tinc clar, això que per anar be ha de pujar el IPC es un puto timo.

miki ha dit...

Si fa temps que ho penso i això representa que ens ha de ficar contents per que fa que pugi el IPC i que després per això el pais no esta en recessió.

Jo ho tinc clar, això que per anar be ha de pujar el IPC es un puto timo.

Txisky ha dit...

Així ens va... i quan pugin l'iva què?, els sindicats subvencionats tampoc es mobilitzaran, oi?. Foten fàstic tots plegats.

Josep ha dit...

Alguns economistes diuen que la memòria financera no va més enllà dels 15 anys, 10 anys per a la majoria de persones.

I amb el consum quotidià, encara més.

Parlem també de l'arrodoniment de l'euro?

Gerard Agudo ha dit...

la veritat com que últimament he reduït l'ús del cotxe no m'havia fixat!

Cop de mall!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Collons, d'això s'en diu tel.lepatia! Jo vaig agafar una emprenyada de collons l'altre dia quan em vaig adonar de que estava pagant 200 pelas/l. per la gasofa sense plom. Segur que diranq ue és culpa del volcà! Fills de Núria Bermúdez!