http://instagram.com/14_puji YouTube

14 d’abril del 2010

Et creus molt llest?



Aquesta és la nova campanya de TMB per evitar que la gent es coli al metro. Les amenaces per a que la gent no ho faci són tres:

Hi ha 3.306 càmeres que et miren. Ah si? I què? Surto guapo?

No et cobreix l'assegurança. Pfffff...

Et pot caure una multa de 50 a 600€. Sí clar, això si em toca la probabilitat de 1 entre 1.000.000 de caure en un dels vostres controls.

No puc estar més d'acord amb el que diu la campanya, però, si us plau, gastin-se el calers amb alguna cosa més efectiva que cartellets de merda i anuncis ronyosos! Jo per si de cas, ja m'he fet del nou grup del facebook:


5 comentaris:

Josep ha dit...

"Si has pagat el tu bitllet, tens dret a atonyinar a qui s'hagi col·lat". Aquesta campanya sí que tindria èxit.

Gerard Agudo ha dit...

lo bo es q intenten a vegades justificar laugment del bitllet per les perdues q els genera ls gent q es cola

Charlie ha dit...

Fa dies que hi penso i la veritat és que és bastant patètica. La persona que es cola no té prou seny per entendre lo de l'assegurança.
I parlant precisament de l'assegurança: el dia de la nevada, a la RENFE (que també et surten sempre amb lo de l'assegurança) hi havia barreres obertes i impossibilitat de posar el bitllet (ho vaig intentar) perquè no te l'agafava. Si m'hagués passat algo, tenint en compte les probabilitats eren força més altes que habitualment, ja que era el primer tren després de la nevada, què hagués passat? No m'hagués cobert l'assegurança?

A cagar, home!

Anònim ha dit...

Els que es colen saben llegir?

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Fa dies que em miro els cartells i penso que el que s'ha tret la campanya de la butxaca es bastant absurda. No m'imagino a un accidentat al metro o al bus i que els sanitaris li diguin "em permet el bitllet? si no no el puc atendre" Si en aquest putu pais tothom te cobertura medica i social.
Decididament els que paguem si que som una colla d'idiotes...