http://instagram.com/14_puji YouTube

13 d’abril del 2010

Franco és viu


Oju! Notícia bomba! El 20 de novembre de 1975 el que es va morir va ser un maniquí de drap, perquè el general continua viu. Si no, no m'ho explico. No m'explico com podem jutjar els criminals de guerra de les dictadures de Sudamèrica, condemnar públicament els genocides d'Àfrica, denunciar institucionalment l'holocaust nazi, els jèmers rojos de Pol Pot, la bogeria imperial de Kim Jong Il a Corea del Nord, o recolzar guerres per acabar amb els sanguinaris Serbis, els integristes i traficants d'opi d'Afganistan o el salvatge Saddam Husseïn, i en canvi, quan algú aixeca l'estora de casa per mostrar tota la merda que hi ha amagada, una simpàtica associació cultural anomenada Falange Española de las JONS posa una denúncia, i qui ha provat d'escombrar aquesta porqueria que tenim amagada al subconscient de l'Estat hipòcrita i pseudodemocràtic en què vivim, queda denunciat, vil·lipendiat, suspès cautelarment, i vès que no acabi condemnat, executat o deportat a algun dels bonics paradisos dictatorials que he exposat abans.

Si no és que Francisco Franco Bahamonde segueix cavalcant les planúries de les espanyes tallant caps amb el sabre acompanyat de la seva sanguinària guàrdia marroquina, no m'ho explico.

6 comentaris:

Alyebard ha dit...

És que ho va deixar atado y bien atado . A qualsevol país civilitzat FE i de las JONS seria un partit il·legal com el NSDAP. Els paios que corren amb una estanquera amb el lloro dormirien a comissaria. Els militars serien tots moderns (muts i callant) i el sistema judicial seria britànic. I jo tindria el control dels meus impostos.

Txisky ha dit...

Evidentment la Llei de partits es va fer per anar en contra d'un sol partit. I si no que els hi diguin als d'Egunkaria!.

sànset i utnoa ha dit...

Ho sospitava!

Segueixen manant els mateixos gossos...

Joan ha dit...

Sí, increïble l'omissió espanyola de la paraula "vergonya". Aquí els franquistes segueixen caminant amb la cara ben alta com si res. I a sobre es creuen els únics amos de la concepció de la 'grande y libre' nació espanyola ...

Anònim ha dit...

Ell en persona no, però el seu esperit encara camina tranquil·lament entre nosaltres.

El veí de dalt ha dit...

On són les armes? A la Bastilla, collons!