http://instagram.com/14_puji YouTube

31 de març del 2010

Fem vaga, aixequem barreres


Sempre he defensat que les vagues estan fetes per putejar l'empresari, i per pressionar-lo a que cedeixi en els conflictes. Quan la vaga la fan treballadors d'un servei públic, el damnificat deixa de ser l'empresari o l'administració i passa a ser l'usuari, que no en té cap culpa i és utilitzat com a hostatge en les negociacions. Crec que això ha de canviar. S'han de trobar fórmules de poder collar el patró i no donar pel sac la ciutadania.

I per fi algú ha tingut els pebrots de fer-ho. Els treballadors d'ACESA i AUCAT han trencat les negociacions amb les empreses, i diumenge i dilluns de Pasqua faran vaga en plena operació tornada de Setmana Santa. I aquesta és una vaga d'un servei públic que puteja els patrons, i en canvi, beneficia els usuaris, que podran travessar les barreres sense pagar els preus abusius i discriminatoris dels nostres peatges més estimats en uns dels dies de més calaix de l'any per al senyor Alemany i companyia.

A veure si els treballadors de RENFE (que també fan vaga avui) o els dels autobusos prenen nota i també aconsegueixen que els dies de vaga hi hagi servei però s'aixequin barreres.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs mira, una gran iniciativa! Penso que si l'objectiu és putejar el patró, segur que aquesta és una manera immillorable. Ja veuràs com reprendran les negociacions perquè no es poden perdre aquests dos dies de recaptació.

Txisky ha dit...

Espero que es confirmi la pujada de barreres pel dilluns! Em tocarà tornant de Saragossa!.

Remitjó ha dit...

Potser sigui massa dràstic, però... tant de bo el conflicte durés un temps llarg i també la vaga, clar...

Sóc un egoista...

Albanta ha dit...

Un passet més endavant... ja posats podrien deixar les barreres aixecades, que ja està bé!!
Bones pasqües guapooo

Anònim ha dit...

Gràcies a la vaga d'avui he arribat una bona estona més tard a casa. Els hi estic molt agrait.

Clint ha dit...

De tots els arguments a favor de la vaga, només veig gent que parla de no pagar "ells", cap destinat als treballadors.

Em sembla fantàstic no pagar peatge, divendres passat ja ho vaig gaudir, però aquestes postures de fer vaga en dies "especials" ja siguin els autopisterus, els pilots, la renfe, no m'agraden.

I al generalitzar això del patró-cabró, és com generalitzar amb els funcionaris, alguns també treballen no?

pluja ha dit...

Jo em vaig beneficiar de la primera vaga! vaig anar de Girona a tarragona sense pagar peatge!!! tooot un luxe!
Em sembla realment una molt bona pensada i no només pel benefici propi que els usuaris en podem treure sinó perquè si vols fer vaga contra l'empresa has de fer coses que a l'empresa no li agradin i que no afectin als usuaris que sempre són els que reben (si no mireu la vaga del Prat), de manera que aquesta iniciativa compleix els dos requisits! endavant i estic amb tu que Renfe & Cia hauria de fer el mateix!!

Puji ha dit...

D'acord amb tots.

Clint, patró no és igual a cabró, però si ho és se l'apreta a ell, no als usuaris!