http://instagram.com/14_puji YouTube

23 de març del 2010

Estem dirigits per inútils

Aquesta és la conclusió després de sentir Zapatero amb la Terribas. 

En la política és igual el que facis. El que compta és què expliques i com ho expliques. És trist, però és així, i la gent ens empassem el que ens diguin, valorem els polítics pel que ens expliquen i els votem per com ens ho expliquen. 

Estem en crisi i molta gent les està passant putes, i el nostre estimat Zapatero diu que han de pujar l'IVA i tots hem de fer un esforç per poder seguir fent coses com el sincrotró, que, val, és molt important, però a l'aturat que no sap si podrà pagar l'hipoteca o menjar a final de mes, el primer que li ve al cap és que el sincrotró ja se'l pot fotre pel cul. Menys mal que al PP en tenen un que encara és pitjor, que si no els tornàvem a tenir al poder sense despentinar-se.

Si un dirigent és un inepte comunicant, no em vull ni imaginar com deu ser dirigint...

P.S. i la pobra Terribas es va haver de mossegar la llengua en més d'una ocasió, no fós que la despatxessin per preguntar el que tots hauríem volgut preguntar.

6 comentaris:

Josep ha dit...

Si m'ho propose, jo puc ser molt inútil: VOTEU-ME!

Paraula de verificació: cesse

Unknown ha dit...

Jo, per si de cas, no m'ho vaig mirar. Això sí, aquest matí he sentit un tall de l'entrevista on en ZP deia alguna cosa així com que al juny l'economia espanyola començarà a remuntar. QUINA POR!

Anònim ha dit...

Estàs idealitzant la Terribas, potser?

Ella ha escollit. I la responsabilitat és seva.A mi no em fa cap pena.

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

Anònim ha dit...

Aquest personatge és capaç de mentir reiteradament i de forma descarada sense envermellir. Tot d'experts en economia li recomanen una cosa i ell fa la contrària. Es creu més savi que ningú i que la rsta del món s'equivoca?

DooMMasteR ha dit...

Veient la entrevista vaig sentir pena. Pena per ell. Tot és meravellós i tot anirà bé. Puff!

I aquest pas, l'altre ximple entrarà al congrès per la porta gran :-(

RaT ha dit...

gris, gris, gris: el món és gris