http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de febrer del 2010

Poc coneixement o poca vergonya?


Ahir es va celebrar a Barcelona el judici contra el Palau de la Música per l'acomiadament improcedent de la seva directora financera, Gemma Montull. La Gemma reclama que la van acomiadar sense cap motiu justificable. Homeeeeeeeee!


No seré jo qui faci un judici paral·lel, sobretot perquè no tinc ni idea dels detalls del cas. El que sí que sé és que el pare de la Gemma va confessar haver-se quedat moooooooolts diners del Palau, i que cada dia que passa, la xifra del que es va apropiar va creixent. A més, pel que sembla, gran part dels diners malversats van servir per pagar reformes a casa de la Gemma.


Així que, la Gemma, que ara reclama una indemnització, potser hauria de pensar que, independentment de si el seu acomiadament va ser improcedent o no, la indemnització ja se la va cobrar amb escreix en el seu dia, i si reclama al Palau aquests diners és una de dues: o que no s'adona de la magnitud de l'escàndol que ha muntat el seu pare i com n'està ella d'implicada, o que no té la més mínima ombra de vergonya.

8 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Ni l'una ni l'altra; les dos!

*Sànset*

Anònim ha dit...

Hi ha gent que no té cap mena de vergonya i que li és indiferent que en públic l'assenyalin com el pitjor de la societat. Aquí un exemple.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Home, si tu haguessis crescut amb un pare com el de ella potser ho entendries. És qüestió d'escala de valors.

Txisky ha dit...

Té collons la pava! I amb la carona de tonteta que té a la foto!

Joan ha dit...

Directora Financera, però de l'estafa no en sap res de res. Que no, que és de conserge que cobrava pel piset. És a dir, o mala fe o inutilitat profunda. I a sobre plantat cara.

D'això se'n diu coherència. És amb aquesta actitud que es fa carrera ...

Miki ha dit...

Hi ha gent que no te vergonya i deu estar convençuda que la van fotre fora injustament

Gerard Agudo ha dit...

aquests lladres no tenen vergonya!!

DooMMasteR ha dit...

És una aprofitada, i veient les imatges de tv3, és veu molt i molt prepotent.