http://instagram.com/14_puji YouTube

4 de febrer del 2010

Estrès d'obres


Quan vaig començar les obres a casa ja sabia que em portarien estrès. La casa potes enlaire, pols per tot arreu, els objectes personals repartits pel pis en caixes d'accessibilitat impossible, ...

I evidentment, pensava que tindria estrès per barallar-me amb els obrers, que es passarien el dia rascant-se els ous i fent la feina com els donés la gana. I sí, tinc estrès. Però just pel contrari. Els obrers estan fent la feina molt ben feta, tal com havíem quedat i sense nyaps, i a més, l'estan fent a tota hòstia! Els paletes, uns simpàtics romanesos, ja fa dies que van acabar la seva feina de manera impecable. Immediatament van venir els del pladur a posar els sostres falsos i en un dia els van tenir col·locats, i al dia següent ja van entrar els fusters, que en el que portem de setmana ja m'han trucat dos cops per a que mogui coses d'un lloc a un altre del pis per a que puguin seguir treballant, i el pintor ja ha començat a tapar forats i aviat començarà a pintar, i jo, jo ja no puc méééééééééés! Hòstia tu! Quines velocitats!

És evident que, ben pensat, és molt millor aquest estrès que el que jo pensava inicialment, però realment m'esgota. També tinc clar que això vol dir que acabaran abans del que pensava i el temps d'estrès també serà inferior, així que ja ho veieu, el termini es va escurçant a marxes forçades i jo estic nerviósssssss.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

què divertit! ara els operaris s'hauran de queixar dels propietaris: "és que no s'ho pot ni imaginar, va el tio i diu que no ens pot atendre, que se'n va a esmorzar! i nosaltres allí, amb les eines i tota l'enderga!". Ben bé el món al revès, ets afortunat :)

Joana ha dit...

En temps de crisi hi ha coses que funcionen la mar de bé. Jo he tingut pintors i ha estat en un tres i no res i més bé de preu :)
Apa que aniràs ben mudat !

Anònim ha dit...

Quina sort! No et pots pas queixar, doncs! De pas, trenques el mite de la típica imatge que es té d'ells.

DooMMasteR ha dit...

Caram, realment estàs de sort! :-)

Gerard Agudo ha dit...

es que et queixes per tot ja ja ja ja