http://instagram.com/14_puji YouTube

25 de febrer del 2010

El puto fax


El fax és un invent que quan va apareixer, fa quaranta anys, devia ser la bomba. Fots un paper per un aparell i el paper s'imprimeix allà on tu vulguis del món mundial, uala uala! Però és innegable que aquest peazoinvento ha estat superat pels esdeveniments. On hi hagi un escanegat enviat per e-mail el fax no té res a fer.

Doncs malgrat aquesta antigor, aquesta incomoditat i el sorollet odiós que fa quan es connecta, el fax es nega a morir, i hi ha molta gent que no el deixa morir. Aquests dies que estic remenant paperassa per diverses coses, estic fart de sentir: "envia-m'ho per fax". Per fax? I no prefereixes que ho gravi a martell i escarpa en una llosa i t'ho enviï pel correu de quàdrigues?

Què té el fax que no s'accepta la seva obsolescència i se li van permetent més i més anys de vida? Cop de mall al puto fax, home!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Recordo quan era molt petit que mon pare m'havia portat a la seva empresa i feien servir un sistema que es deia telex. Ell deia que allò estava morint per culpa del revolucionari fax. Després de tenir molts anys fax a casa, i arribar a odiar-lo pel sorollet i la seva estranya relació amb el telèfon, em trobo que a la feina hem de passar sempre les comandes per fax, i em fa una gràcia... ja és ben bé que som molt puristes per algunes coses, i per altres no tenim cap ganes d'evolucionar.

mafalda ha dit...

Si n'hi ha de llocs -empreses- que encara funcionen amb fax! Si t'hi fixes, quasi totes les companyies de telèfon -ja sigui fix o mòbil- et demanen que els enviïs un fax per donar-te de baixa. Jo l'últim que vaig enviar va ser a Sanitas -ja saps perquè- i ho vaig fer via Correos-online, ja que volia que fos un burofax.

Txisky ha dit...

Per donar-te de baixa d'una empresa aviat et demanaran senyals de fum...
I els Kabrons només amb trucar-te i sense cap signatura ja en tenen prou per fer la portabilitat!.

Jobove - Reus ha dit...

fent una ullada al teu blog
salutacions des de Reus

Clidice ha dit...

home, el fax és la formula que fan servir els analfabets digitals per a comunicar-se, pobrets! :)