http://instagram.com/14_puji YouTube

13 de gener del 2010

La Catalunya previsible


Com ja haureu sentit a totes les notícies, el Ministre de Foment ha fet una proposta per a una nova gestió de l'aeroport del Prat amb la participació de la Generalitat de Catalunya. Les forces polítiques catalanes són tan previsibles que tots sabem com acabarà aquesta proposta.

El PP i Ciutadans han donat suport a la proposta, la qual cosa ens indica que el pla de Blanco és una puta merda. Tot i que ho hagin proposat els socialistes, troben que és prou centralista per defensar-la a ultrança, i això faran, fins al final i com si la idea fos seva (de fet ja han dit que és molt semblant al que va proposar Álvarez Cascos quan era Ministre).

Els socialistes catalans(?) diran que és una proposta insuficient i que la Generalitat ha de tenir-hi més protagonisme, però acabaran fent el que els digui el papa.

Els eco(?)socialistes diran que és una proposta insuficient i que la Generalitat ha de tenir-hi més protagonisme, però acabaran fent el que els digui el papa.

Esquerra dirà que és un insult a la sobirania i al Poble de Catalunya i es posaran liles d'indignació, però acabaran fent el que els digui l'amo, que és un ranci però que, al cap i a la fi, és el que els manté a la poltrona.

CiU dirà que és un insult a la sobirania i al Poble de Catalunya i es posaran liles d'indignació, però a última hora, el PSOE es treurà de la màniga una altra proposta, una mica millor que l'anterior, però que seguirà sent una puta merda, i que era la que tenien inicialment prevista, i hi afegirà algun benefici electoral a CiU, que tancarà la boca i tragarà.

I al final, tots contents i enganyats, i de nou, amb una centralista i llastimosa gestió de l'aeroport principal del nostre país, i que és la primera impressió que tenen de nosaltres milions de visitants.

7 comentaris:

Josep ha dit...

Té vostè raó. Em fot molt, però té vostè raó.

Clidice ha dit...

una lectura molt racional i, malauradament, encertada :(

Joan ha dit...

Sí, que trist que estigui cantat. Que trist que ens puguem queixar del que passarà abans que passi.

Anònim ha dit...

No es pot explicar millor. Tenim una classe política que fa pena.

Unknown ha dit...

Más de lo mismo...

Gerard Agudo ha dit...

Lo de sempre. Ho has clavat Puji!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Es de ser inútiles!

Paraula de comprovació: abiondup
(abreviatura HOYGAN de Avió d'ús públic)