http://instagram.com/14_puji YouTube

25 de gener del 2010

El Pezón Rojo


El festival d'Eurovisió ha anat de mal en pitjor, i a aquestes alçades està envoltat d'una pàtina de caspa que ja no marxarà ni amb cillit bang i ostenta una manipulació de política internacional sense precedents. De totes maneres, conserva una alta popularitat, almenys a Espanya, i la cançó seleccionada per representar la pell de brau sona per tot arreu, i els intèrprets poden obtenir una gran promoció, i si no, mireu al Chikilicuatre.

I a què vé tot aquest rotllo? Després que el jurat del concurs per representar Espanya decidís l'expulsió de Karmele Marchante quan anava arrassant en les votacions (tooooongoooo, tooooongooooo), han sortit a la llum els grups que li anaven al darrera, i quina ha estat la meva sorpresa en descobrir que en segon lloc de les votacions hi trobem "El Pezón Rojo". Són un grup de Madriz que fan un rock molt potent i amb lletres irreverents. I resulta que el guitarrista d'aquest grup és un company meu d'escola, amb qui vaig tenir algunes de les meves primeres experiències musicals.

És per això, i perquè el tema que presenten al concurs està prou bé, que us demano que voteu pel grup de l'amic Álex. Per a fer-ho només cal tenir una adreça vàlida d'e-mail i es poden fer cinc votacions al dia. L'adreça per votar-los és en aquest enllaç.

La cullerada, en la seva labor de solidaritat amb els vells amics, us demana aquest favor. Gràcies per avançat.

3 comentaris:

Gerard Agudo ha dit...

Per un moment pensava que demanaves el vot per l'alex Casademunt....ufffff

Sergi ha dit...

No sona malament això, i com a mi ja m'agraden les lletres irreverents...

Ella és lletja, lletja, eh?

El veí de dalt ha dit...

Els amics del Puji, són amics del veidedalt! Tinguin mugró o tres pits! Votat!