http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de gener del 2010

El funker


A la feina tinc un telèfon mòbil propietat de l'empresa que necessito per treballar, però ni puc ni vull fer-lo servir per coses particulars o fora de l'horari laboral. Com que anar amb dos mòbils per la vida és un pal, fins ara, durant les hores de feina, desviava el meu particular al de la feina. Però clar, cada cop que m'arribava una trucada desviada, em cobraven una trucada del meu mòbil. La cosa es va agreujar quan la línia de la feina va canviar de companyia a una diferent de la meva, i no podent convertir-lo en número preferit, aquestes trucades desviades em sortien per un ull de la cara.

Però he trobat la solució. He comprat un Funker F703DS. Es tracta d'un mòbil que permet insertar dues targetes SIM que funcionen a l'hora. Quan rebo una trucada em diu de quina de les dues SIM procedeix, i quan vull fer una trucada (o enviar un missatge) em pregunta des de quina SIM la vull fer. Vaig mirar si les marques més conegudes tenien aquest producte i només Samsung en té dos models, pels quals em demanaven una fortuna, així que em vaig decidir per aquest model de producció xinesa i venda paquistaní, que, per un preu raonable, ofereix aquest servei que tanta falta em feia, i a més té una càmera que no està malament per ser de mòbil, ràdio FM, reproductor d'mp3 i un altavozaco per poder atronar amb Camela als altres viatgers del metro.

Inconvenients? El disseny és més aviat cutre, i sembla que els materials també (encara que de moment ha aguantat el meu tute de dues setmanes sense immutar-se). Els menús són una mica enrevessats i costa arribar als llocs a la primera. La memòria interna té menys d'1 Mb i és imprescindible insertar-hi una targeta de memòria microSD per poder desar les fotos i els mp3's.

Per la resta, de moment, està complint les meves expectatives, i si teniu el mateix problema que jo, no necessiteu que el mòbil faci grans coses i no us voleu gastar mig sou en un telèfon, us el recomano.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram, si és que està tot inventat! No em pensava que això fos possible. Ja he après una cosa nova avui, me'n torno al llit!

Josep ha dit...

I jo que em pensava que això era per a persones adúlteres (SIM de la parella i SIM de l'amant).

Dani R. ha dit...

És curios però els fabricants europeus no aposten per aquesta funcionalitat... els fabricants xinesos són els reis d'aquest tema amb telèfons triple SIM fins hi tot!

Tinc curiositat per veure con rendeix la bateria... mantenir la connexió a dues xarxes es tot un dispendi d'ampers.

stratosergio ha dit...

T'has comprat un Fucker????

Puji ha dit...

Xexu, bona excusa per tornar-te'n al llit. Bona nit!

Josep, vós sempre trobant noves aplicacions en el camp de la luxúria...

Dani, els fabricants europeus estan untats per les operadores, a les que no els interessa en absolut aquesta funcionalitat perquè deixarien d'ingressar el cost dels desviaments que jo feia fins ara. La bateria aguanta una setmana sencera a un ritme de trucades moderat, en canvi, fa unes baixades espectaculars quan s'utilitza la càmera.

Sergio, no, no cal, el fucker sóc jo! (nchts...)

Anna Tarambana ha dit...

Quins invents!

Miki ha dit...

PLAS PLAS PLAS!! però no per comprar-te aquest móvil, per ser la segona persona que conec que no utilitza el numero de la feina per trucades personals.
De l'altre tipus en conec molt més, i fins i tot un que truca a l'extranger...
FELICITATS

DooMMasteR ha dit...

Que gran! Això és hardware seriós i lo demes collonades!