http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de gener del 2010

Coo-coo-ca-choo


Aquesta bona dona és la senyora Robinson. No és la de la pel·lícula, però casi. És la dona del Primer Ministre d'Irlanda del Nord (el senyor Robinson, és clar), i també és diputada del Parlament de l'Ulster, i resulta que és una ultraconservadora empedreïda: que si no a l'avortament, que si els gais són malalts que cal curar, que si citacions de la Bíblia al Parlament, que si el matrimoni és sagrat i per a tota la vida... tot això fins que el fill del carnisser, de 19 anys, li va ensenyar la cigala i li va fer perdre el món de vista, i, encara amb els ulls en blanc del darrer clau, va sostreure fons públics per muntar-li un bar al seu adonis. Total, que per molt ultraconservador i estricte que un sigui, la carn és feble, i la temptació d'una cavalcada sobre el cavall apocalíptic de la luxúria pot fer trontollar les conviccions de qualsevol.

No cal dir que les desgràcies mai venen soles, el destí és cruel i les coincidències encara més, i la senyora Robinson, quan passeja per Belfast avergonyida pels càrrecs que ha perdut i el que ha fet perdre al seu marit, només fa que sentir els seus estafats conciutadants cantussejant entre dents una vella tonada.




Però que Déu la beneeixi senyora Robinson, que el cel guarda un lloc per aquells qui resen.

6 comentaris:

Homedeneu ha dit...

:DD

...sobre el cavall apocalíptic de la luxúria...

Peroperopero ¿que estàs llegint últimament?? :D

Joan ha dit...

Ja els està bé a tots aquests moralistes de pa sucat amb oli que pretenen imposar-nos que hem de fer, com hem de pensar ... i potser més els valdria mirar-se al mirall de tant en tant.

'We'd like to help you learn to help yourself' dubi dubi.

zel ha dit...

a bona la troballa, jejeje

Josep ha dit...

No s'oblidi vostè d'una cosa: aquesta senyora criticava públicament a Hillary Rodham Clinton per haver perdonat les banyes del seu marit.

Ferran Porta ha dit...

Excel·lent el post, i m'ha encantat l'última frase. Poques coses em foten més fàstic que la penya que va pels puestus dient com s'ha de viure mentre... voilà, cavalquen sobre la luxúria!

Vaja hipòcrita filla de p*ta, amb perdó.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Quin mal gust ha tingut el nen!