http://instagram.com/14_puji YouTube

22 de desembre del 2009

La història es repeteix


Com ja va passar fa tres anys amb Air Madrid, Air Comet ha fet fallida. Un cop més, un empresari podrit de calers ha decidit utilitzar els seus excedents de pasta per jugar a fer volar avions, i qui n'ha sortit escaldat han estat els mateixos de sempre: els immigrants humils que han estalviat tot l'any per poder anar a passar el nadal a Sudamèrica amb la família, i s'han quedat tirats a l'aeroport sense que ningú els doni explicacions ni els torni els calers. Per no parlar dels treballadors de l'aerolínia, que fa sis mesos (sis mesos!) que no cobren.

I això que ja se sabia i va quedar confirmat amb el cas d'Air Madrid, que "companyia low cost de llarga distància" és un oxímoron perquè és impossible que funcioni; fer un viatge llarg és car i punt, i qui digui el contrari menteix. Malgrat la fallida i la impossibilitat de volar, la web d'Air Comet segueix oferint vols a baix preu a Amèrica Llatina.

El més trist és que mentrestant, el senyor (?) Gerardo Díaz Ferrán, entre altres coses, president de la CEOE, seguirà passejant els seus trajos cars i la seva panxa contenta pels fòrums de debat empresarial com a representant de la patronal i com a expert en gestió d'empreses. Jo l'enviava a passar el nadal a l'aeroport amb els seus clients, a veure què li sembla.

4 comentaris:

Dani R. ha dit...

I totes han de petar al Nadal?

Clidice ha dit...

i que no hi hagi fiscals per a aquestes qüestions és el que més m'emprenya del nostre sistema :( que la barra sigui un plus per al glamour demostra que, pel cap baix, som idiotes tots plegats.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Amb un president de la patronal com aquest és fàcil entendre per que trigarem tant a sortir de la crisi

Anònim ha dit...

Aquest home no hauria de dimitir de tots els seus càrrecs? Per favor! I que pagui el que deu!