http://instagram.com/14_puji YouTube

13 de novembre del 2009

Anireu a l'infern

Bon dia, pecadors. Anireu tots a l'infern, ho sabieu? Sí, tots. Perquè segur que tots i cadascun de vosaltres sou culpables de pecats mortals. L'anticoncepció habitual, l'onanisme, la lliure decisió (de si voleu avortar o no, o del que sigui), l'adoració dels moderns vedells daurats de la tecnologia, el consum de pornografia, l'homosexualitat, etc. Segur que formeu part del conjunts de malparits que practiquen alguna d'aquestes perversions, o d'altres obscurs secrets que amagueu sota el matalàs. De fet, ara mateix esteu pecant. No ho sabeu? Des d'ara mateix, llegir La Cullerada és pecat innombrable. Ja esteu avisats.

Aneu amb compte, que si aquest xicot de la foto us descobreix, us excomunicarà i us enviarà de pet a can Pere Botero, i ell mateix atiarà el foc etern que socarrimarà els vostres impúdics i perversos òrgans sexuals pels segles dels segles amén.

Si no sou catòlics, us la bufarà de canto, i l'amic Camino hasta us haurà fet un favor. Si ho sou, tampoc cal que patiu, perquè anireu al cel. Sí, amics creients. Aquesta colla de cabrons amb faldilla estan convençuts que aniran al cel, i hi aniran. Aniran a un cel farcit de fills de puta, de pederastes, de puteros, de lladres, de fariseus, de corruptes i de cabronassos en general. Però aniran al cel, perquè són la veu de Déu a la terra. Així que per molt que folleu amb condó, que folleu amb qui i quan us vingui de gust, que creieu que una prepúber catxonda, o simplement algú que no ho vol fer no ha de portar un fill al món, que sentiu plaer quan us cremen els mugrons o senzillament, que sigueu lectors habituals d'aquest infame blog, anireu a passar les vacances eternes al mateix lloc que ells, al mateix lloc que aquests profetes del més enllà vaticinen com un sense fi de patiments on se us recordarà amb escreix cada relliscada del camí recte que hagueu tingut en la vostra miserable vida.

Au, passeu-vos el cap de setmana pecant, paladins de l'infern!


"La tinc així de petita, per això em vaig fer capellà"

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui hauria d'anar a l'infern és l'home de la foto!

Charlie ha dit...

...que encara no ha explicat d'on va treure els calers per pagar-se l'operació de la vista.

Dani R. ha dit...

El model de negoci d'aquesta gent està esgotat. Es qüestió de temps.

Sergi ha dit...

No em preguntis per què, però he deduït que no ets massa missaire, tu. Un que té estudis, ja veus.

Els capellans podrien estar-se calladets i no ficar-se allà on no els demanen. Si fessin només la seva feina estarien més macos. Però bé, sembla que això de perdre protagonisme a l'església no li agrada massa.

Apa, me'n vaig a veure si puc pecar una estona.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquest paio fa cara de pelar-se-la mirant-se l'últim número de "Nudes Monaguillos"