http://instagram.com/14_puji YouTube

23 d’octubre del 2009

Berlusconi, un altre cop


He parlat de Berlusconi sovint, però el que va passar abans d'ahir al Parlament Europeu és la gota que fa vessar el got. Que el senyor Berlusconi és un impresentable, salta a la vista. És un mal educat, un prepotent, un masclista i un putero. Domina més de la meitat dels mitjans de comunicació d'Itàlia, i a la resta els fa les mil i una putades, algunes d'índole mafiosa, i algunes, fins i tot des del Govern, cosa que el converteix en un prevaricador. L'única legitimació que té per ocupar el càrrec que ocupa és que la majoria dels italians el van votar, però tot i que ho ha intentat, no queda exempt de complir la llei, i ha de passar per l'aro com tothom.

Tan greu és el seu poder manipulatiu sobre la llibertat de premsa, que el Parlament Europeu va promoure una moció per impedir aquestes pràctiques i per crear normativa comunitària que eviti la concentració de mitjans de comunicació sota els mateixos propietaris. Tot anava bé. En les votacions prèvies de fragments, els vots de la Cambra eren favorables a aprovar la moció, però sorprenentment, a la votació final hi va haver abstencions i canvis de vot que van fer tombar el text.

No vull saber el perquè d'aquests canvis d'última hora, però "il cavaliere" (deu ser un sobrenom irònic) no n'ha tingut prou amb anar de putes amb jovenetes del seu país, que ara ha prostituït el Parlament Europeu, que, si encara n'hi quedava alguna, ha perdut tota credibilitat.

3 comentaris:

Miki ha dit...

De veritat. Vaig llegir-me la vida d¡un dels mafiosos mes importants detinguts fa 4 anys i veies les coses que feia i deia, i si s'hagues dit berlusconi m'ho hagues cregut, es lo pitjor sens dubte

Anònim ha dit...

Malauradament per als italians, tenen una classe política molt dolenta. El problema, a més, és que els de l'oposició tampoc van gaire fins (així han acabat quan han governat). Però, "ALERTA!" amb el que va dir el de la Trias Fargas: que aixecaria la manta i "convertiria Catalunya en Itàlia". Què vol dir això? Que té informació que no vol donar? Que aquí hi ha molta merda però, enlloc de donar-la a conèixer, l'amaguem?
Per cert, és el primer cop que visito aquest bloc i molt bo! Felicitats pel bloc!

zel ha dit...

Només et puc aplaudir, de veritat, és un grandíssim fill de sa mare, i els italians, o són idiotes o s'han begut l'enteniment...