http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de setembre del 2009

The big bang theory


Leonard i Sheldon són dos investigadors de física teòrica a la Universitat, i comparteixen pis. A més de tot això són el que es coneix com a geeks, és a dir friquis de la tecnologia i la ciència, i és clar, són fans de Star Trek, Star Wars, el Senyor dels Anells, els vídeojocs d'aventura gràfica i un llarg etcètera de fricades de tot tipus. La seva vida social és escassa, i només tenen dos amics: Howard, un enginyer jueu que encara viu amb la seva mare i Raj, un investigador indi que no és capaç de parlar amb les dones a no ser que vagi borratxo o drogat. Tots quatre comparteixen vetllades de Wii bowling, de cinema de ciència ficció, o d'scrabble klingon, però la seva existència freak es veu alterada per l'arribada de Penny, una atractiva aspirant a actriu que va a viure al mateix replà de Sheldon i Leonard. Tot i que la noia representa tot el contrari de la manera de viure dels geeks, entrarà a formar part de la seva peculiar vida, i Leonard s'enamorarà d'ella.

Aquest és l'argument bàsic de The Big Bang Theory. Aquesta sit-com és una de les millors sèries que es poden veure a la televisió actualment. Una bona trama, i uns diàlegs brillants, farcits de referències científiques, de la ciència ficció, de la informàtica i de les pel·lícules més freaks, i uns personatges molt ben construïts en l'exageració, especialment Sheldon, un superdotat intel·lectual però infradotat en les relacions socials.

Al nostre país només es pot veure a Antena 3, els dissabtes a les 13'30, però si la voleu veure sense interrupcions i sense trencaments de continuïtat, el millor, com sempre, és veure-la baixada per internet. Estan disponibles les dues primeres temporades completes, i el 21 de setembre comença la tercera als Estats Units.

La coneixeu? L'heu vista? Us agrada?

17 comentaris:

Mikel ha dit...

i tant que la conec , es una autentica obra mestra! Haurien del ser els Friends del segle XXI en lo que ha exit es refereix per que la serie es brutal!!!

mafalda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mafalda ha dit...

Totalment d'acord amb el Mikel: The Big Bang Theory és una obra mestra i hauria de ser venerada pel públic com va ser-ho Friends. Em deleixo per la 3a temporada (hi ha capítols de la 2a que ja em sé de memòria, jejeje!)

silperse www.catalanet.cat ha dit...

Jajajaj....què bo... ja la conec...de fet a la feina la hem rescatat fa poc...encara estem per la primera temporada....

Al principi la van vendre similar a IT CROWD, però no té res a veure. Excepte que tots són frikis. Una altra sèrie d'humor a recomanar!!!

Unknown ha dit...

Didn't know.

I tu coneixes Fringe? És del J.J. Abrams (el de Lost) i han acabat la 1ª temporada. És brutal, i va en augment (com Lost), al principi és més fluixeta i el final de temporada és espectacular.

stratosergio ha dit...

Jaja, em sembla que ja he vist un parell de cops les dues primeres temporades... és boníssima!

Dani R. ha dit...

Sí senyor... és molt bona.

Fringe és bastant correcta també.

Anònim ha dit...

He vist les dues temporades i és molt divertida, a més, el que més m'agrada és que reconec la majoria de "gags", o millor dit les referències que fan a Star Trek, personatges de còmic, pelis, etc... em converteix això en un freak?

JJ.

Lucrècia de Borja ha dit...

No sabia que l'estaven fent a la tele. Jo l'he visa sencera i em va encantar. Vull un Sheldon!! xDD

Anna ha dit...

és boníssima, ara bé, la traducció és horrorosa. Recomano molt veure-la en versió origial!

Sergi ha dit...

És brutal! Jo que em pensava que era un friki per veure-la (me la vaig polir de seguida per internet), i ja veig que ha corregut com la pólvora. Ja espero la tercera temporada! I mira que és estrany, quatre frikorros quin joc que donen!

Només li trobo un defecte, que és una cosa que m'agrada molt en aquest tipus de sèries. Sent tan frikis els protagonistes, trobo que es cuida poc els seguidors de la sèrie, evidentment, una colla de frikis com nosaltres, i hi ha coses que passen que en capítols posteriors s'obliden, i es cau en incongruències. És del tipus de coses que es queixarien un Leonard o un Sheldon de la vida, no?

Puji ha dit...

Mikel, em sembla que tots plegats ens assemblem cada dia una mica més a ells.

Mafalda, ja falta poc, dilluns comencen!!!!

Sergi, no conec It Crowd, però la poso en llista.

Oscar, tampoc conec Fringe, a la llista. Has de veure TBBT, els enginyers quedeu bastant retratats, je je...

Sergio, una menció especial per a tu, que vas ser la primera persona que me la va recomanar. Gràcies ;-P

Dani, pues eso...

JJ, ho sento molt, però sí. Ets un freak.

Lucre, crec que t'estrenes (si no és així disculpa'm). Benvinguda a La Cullerada. Tot un honor tenir-te per aquí. El Sheldon és un dels millors personatges que s'han fet a televisió. Com es pot aconseguir que un tio tan raro, maniàtic i superb caigui tan bé?

Anna, una fan de la Sci-Fi com tu, deus disfrutar moltíssim, no?

Xexu, tens raó. Per exemple, què va passar amb la Dra. Stephanie? On va anar a parar la màquina del temps? Però el global de la sèrie és tan bo que es perdonen aquestes cosetes.

Unknown ha dit...

que si la conec? si vaig estar a punt de posar-li Sheldon al gat...

Homedeneu ha dit...

Genial. Els guionistes de Big bang, s'han guanyat el sou. I els personatges son perfectes. Una serie per veure i guardar i tornar a veure.

Gerard Agudo ha dit...

A mi m'agrada bastant!!

pluja ha dit...

Ostres doncs no la coneixia! però tal i com la pintes.. em sembla que buscaré algún capítol per Internet! ;)

Josep ha dit...

Encara no l'he vist. Antena 3 sempre m'inspira desconfiança, però ho provaré.