http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de juliol del 2009

La il·lusió (4)



La il·lusió (1)
La il·lusió (2)
La il·lusió (3)

Avui és dilluns. Ha estat un cap de setmana preciós, de relax, platja i son. Al final d'un cap de setmana així hi ha un dilluns horrorós. M'ha costat una barbaritat llevar-me, no puc obrir els ulls i tinc menys ganes de treballar que el divendres.

En dies com avui, els projectes que et fan il·lusió són la única cosa que et fa tirar endavant, i aquí va el nostre:

Tres setmanes conduïnt pel país més meridional de l'Àfrica. Recorrerem la República Sudafricana, veient lleons al Parc Kruger, elefants al Addo i hipopòtams a Saint Lucia, navegant entre taurons i balenes, apropant-nos a les suricates, arribant a Ciutat del Cap i la seva mescolança de cultures.

Ànim, que queda menys d'un mes!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

¡cuánto cabrón!

Ferran Porta ha dit...

Em sembla que cada estiu us ho munteu millor, la teva dona i tu! :-)

Miki ha dit...

Collons quines vacances que et pegues cada any, un dia hauries de fer un post de quin es el teu metode per trobar aquestes vacances tan ben fetes...

Modgi ha dit...

Qualsevol dilluns és horrorós, Puji. Dilluns i horrorós són sinònims. Hauríem de matar al fill de puta que va inventar els dilluns. Sigui com sigui, ben tornat!

MeriTxell ha dit...

JA farem intercanvis... nosaltres aquest any cap a ISLÀNDIA. 15 dies en autocaravana per donar la volta a la illa: geysirs, balenes, geleres, volcans, frailecillos, fresqueta i fí de rura a Reykavik!

Per cert: en saps alguna cosa del Transiberià? Em cridà bastant per l'estiu que vé... jejeje!!