http://instagram.com/14_puji YouTube

29 de maig del 2009

Això no pot quedar així!


El pla de ZP per regalar 2.000 eurus (pagant els altres, és clar) a qui es compri un cotxe, no serveix per estimular l'economia, serveix per estimular l'economia dels senyors Volkswagen, Nissan, Ford, General Motors, etc. Però clar, amb la campanya electoral a les portes, regalar calers sempre queda bé. Un cop s'han posat d'acord amb els quartos, arriba el moment de fer-se l'aculuxista, i dir que els diners sí que els donen, però només als cotxes que contaminin poc. Uuuuuuiiiiii, que poc contaminen... Bé, anem per feina que me'n vaig del tema.

En plena discussió per veure qui és més ecologista, si els d'aquí o els d'allà, el Conseller d'Indústria va respondre les acusacions de la Ministra de Medioambienteruralmarinoysuputamadre dient que hi ha Comunitats Autònomes que ens fan competència deslleial perquè incompleixen flagrantment la legislació ambiental. I el benvolgut Conseller Huguet es va quedar tan ample.

- Perdó? Com dieu? Que vós sabeu que s'està incomplint la llei? Que vós sabeu que s'està comentent un delicte? I què ho fa que no sou al Jutjat amb un cartipàs sota el braç per presentar una denúncia!? Una cosa així no es pot deixar anar només com una arma dialèctica (per cert molt efectiva, perquè la Ministra no ha tornat a badar boca)! Vinga, Josep! Denunciem-los!!! -.

- Saps què passa, Puji... és que nosaltres (que som molt aculuxistas) potser tampoc l'acabem de complir tota, la legislació ambiental, i és clar, si ho escampem massa, potser quedariem amb el cul enlaire... -.

- Aaaaaaaaaaaangelamaria!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

No t'amoïnis, és "LU" de sempre.

La classe política està emmerdada aquí, a Vladyvostok (que no sé com collons s'escriu) i a Kuala Lumpur.

Sort que el Bar$a ens ha fet desviar l'atenció i tot són flors i violes i rumaní.

Charlie ha dit...

...però quedarà.

Josep ha dit...

Un pedaç d'emergència per a calmar sindicats i empreses que amenacen amb tancar/deslocalitzar. No m'agrada.

Igual el problema és que es gestiona a quatre anys vista. O menys.

Legislatures més llargues?

El veí de dalt ha dit...

Amén!

Ferran Porta ha dit...

Tants diners per impulsar el vehicle privat... a cagar, home!! Si xapen les Opels i companyies, que traslladin els treballadors a fabricar trens i vies per les rodalies, coi; que inverteixin en transport públic!!

I són d'esquerres, no t'ho perdis!