http://instagram.com/14_puji YouTube

17 d’abril del 2009

Quin morro!

Als noticiaris d'avui hi ha tres notícies seguides que em fan exclamar: quin morro!

  1. Josep Lluís Carod Rovira cedeix la candidatura a la presidència de la Generalitat a Joan Puigcercós perquè ha perdut la majoria de suports que tenia i s'ha cremat com un bonzo després de fer el ximple una vegada darrera l'altra. Però enlloc de dir això, ens ho ven com un favor que fa al partit, com un acte de solidaritat, i a sobre, diu que Puicercós serà l'home de partit i el serà l'home de Govern. Quin morro!

  2. Volkswagen diu que si el Govern català vol que el Q3 es fabriqui a Martorell haurà de fer un esforç addicional. Com? Més? El que està fent l'empresa alemanya té un nom: extorsió. Saben que la crisi té els polítics entre l'espasa i la paret i faran qualsevol cosa per evitar acomiadaments massius, i que n'hi ha prou amb pronunciar la paraula Bratislava per a que comencin a buscar els quatre duros que queden a les arques de la Generalitat per a que la producció no s'interrompi. I tot això després de que els treballadors accedissin a congelar-se el sou. Quin morro!

  3. Enric Reyna, representant de la màfia de la construcció a Catalunya, plora pels descosits perquè no venen pisos. Diu que tenen 65.000 pisos en estoc per vendre, i que si no els venen no en podran construir més. Pobrets, quina pena em fan. Han estat vint anys omplint-se les butxaques a costa d'un dret humà bàsic, i han arribat a obtenir beneficis del 400%, i potser em quedo curt, i ara que van mal dades, en Reynaporundia ens diu que són tan generosos que fan rebaixes del 20%. El 20%???? El que haurien de fer és regalar-los, en compensació de l'enriquiment obscè del passat! Quin morro!

Uf! Estic esgotat de tant rajar i necessito descansar. Apa! Bon cap de setmana!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

D'acord amb els 3 punts, però no oblidem que Volkswagen és una empresa privada que pot fer el que li roti i que mai s'ha compromès a res.

Jo el que no entenc és perquè cal salvar una empresa privada amb diners públics mentre hi ha milers d'empreses petites que han tancat i el Govern no ha mogut ni un dit.

Jordi ha dit...

Molt de morro. Potser amb el que em quedo és amb el segon... de foto, vull dir! Com els de la Mairena, cap!!

Per cert, aquest Reyna és el que va ser president del Barça, no? El del famós sobre on hi havia el pla per sanejar l'economia... Últimament amb això de la crisi m'ha donat per trucar a algunes constructores que han fet pisos d'obra nova i no baixen dels 80 milions els petits. Així, complicat que se'ls treguin de sobre. Impossible, diria jo...

Modgi ha dit...

Calma, Puji, que t'agafarà un cobriment. En Jordi ha dit la gran veritat. Hi ha maneres de vendre pisos, però les constructores no volen acceptar que les regles del mercat han canviat.

Miki ha dit...

mira jo en conec un que portava la contabilitat de uns pisos a lleida que el propietari era un cosi seu, que venien els pisos al 300%.

i sobre lo de que volskwagen es una empresa , val perfecte pero si vols tancar tornar tots els cuartos que la generalitat i tot t'han cedit o t'han perdonat.

Abogadaenbcn ha dit...

Morrazo total

Agnès Setrill. ha dit...

La primera part a la que et refereixes, és, tenir molt de morro, i no se que més dir, però si s'havia d'acabar així, millor haver-ho fet avans oi?
...o no, ja no se que pensar!

zel ha dit...

Quin morro? Jo diria quins collons, però si escoltes i llegeixes diaris, l'estat depressiu augmenta fins que assaltes una farmàcia en busca de Valium...