http://instagram.com/14_puji YouTube

21 d’abril del 2009

Mamelles de dimarts


Els anys vuitanta estan farcits d'èxits musicals fastigosos perpetrats per dones mamelludes. Després d'aquesta breu introducció a tots els masclots us ha vingut al cap aquella imatge de les sines superlatives de la Sabrina maldant per sortir del seu captiveri, que va marcar les nostres infàncies. Però avui us deixo un vídeo musical d'una altra mamelluda que va omplir de motivació la nostra frenètica activitat onanística adolescent, per a que arrojeu, o us agafi un atac de nostàlgia, o totes dues coses a l'hora.

Sí, nenes, aquest és un post masculí. M'he plantejat compensar-ho amb algun altre vídeo semblant, amb protagonista mascle, però la meva consciència m'ha impedit posar un vídeo de Jason Donovan, Glenn Medeiros, Rick Astley o algun altre xicot de sexualitat ambigua. Així que ho sento. Avui només mamelles!

7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

No em sorprenen les mamelles de la senyora, perquè francament no m'hi fixava gaire, hehe... El que em sorprèn és que la cançó m'agradava!

Dani R. ha dit...

"les sines superlatives de la Sabrina maldant per sortir del seu captiveri"

Poeta!!! Rapsoda!!!

Unknown ha dit...

Sens subte jo era més de la Fox que de la Sabrina. No hi havia color.

zel ha dit...

Jo més aviat les sento com un gran pes... i no tinc pas enveja, ja aguanto ... ehem.....les meves!

Subrrealista!!! ha dit...

Quins records!!!

Encara recordo escoltar aquest hit de viatje de fi de curs a mallorca,amb 15 anyets i anant per primer cop a la disco....


Salutacions.

Josep ha dit...

Les culpables de l'heterosexualitat que patim milions d'europeus

Abogadaenbcn ha dit...

Jo ara flipo veient-les... veient les meves vull dir... marededeusenyor com han crescut
;)