http://instagram.com/14_puji YouTube

23 de març del 2009

Pèls a la llengua



Fa uns dies, gràcies a aquest post de Les dones no som (tan) complicades, un bloc que us recomano, vaig descobrir Con pelos en la lengua. Es tracta de tres sèries emeses exclusivament per internet, on en episodis d'aproximadament tres minuts, tres personatges ens expliquen les seves experiències amb el sexe. La Cris és verge i intenta, amb poc èxit, deixar de ser-ho. En Marcos és gai, no para de follar i ha decidit, també amb poc èxit, fer una treva sexual. I en Pablo, que quan tenia catorze anys va ser violat en un lavabo de l'institut per dues companyes de classe, i des de llavors, no ha aconseguit viure el sexe amb normalitat: vaja, que no es menja un torrat. Tot això, respatllat per una colla de secundaris que van apareixent per donar les seves opinions sobre el que diuen els protagonistes.

Us recomano que no veieu els capítols d'un personatge seguits, sinó que aneu veient per ordre però dels tres personatges, perquè tan les històries principals com les dels secundaris, es van entrecreuant.

Un gran descobriment. Tot just ha acabat la primera temporada i ja anuncien la segona. L'espero amb candeletes. Ja em direu si us agrada.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Aquest fa molt bona pinta! L'amic és dels bons!

Josep ha dit...

Gràcies per la recomenació, li faré una ullada.

A la tele herziana és tan roïna!

Gerard Agudo ha dit...

Ja he vist els primers capítols dels tres i pinta molt bé...anirem fent.

Ferran Porta ha dit...

Pinta divertit, i pel que es pot veure per la tele... Me'n vaig al tubo a buscar-ne més!