http://instagram.com/14_puji YouTube

17 de març del 2009

Odiosa i inútil


L'avortament és una putada. Sobretot pel fetus, que se'n porta la pitjor part, però també per la mare, que sempre portarà al damunt aquell fill que va deixar morir. L'Església catòlica encara té una gran influència sobre la infància i sobre la joventut, tan en els milers d'escoles catòliques com en els milers d'esplais catòlics que hi ha a Espanya. Si enlloc de continuar alimentant el jovent exultant d'hormones amb pors, culpabilitats, infundis i mites propis de l'inquisició de l'edat mitjana, esmercessin els seus esforços en ensenyar a aquests joves una sexualitat oberta, sana i segura, molts avortaments no arribarien a produir-se, i no caldria que fessin campanyes odioses i inútils com la que acaben de presentar.

9 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Ahir mateix ho deia Hans Küng (http://www.biografiasyvidas.com/biografia/k/kung.htm): el Vaticà continua mirant al passat, en lloc de mirar al futur. Cada dia estan més obsolets i s'allunyen de més gent. Ells sabran perquè sembla interessar-los, això.

Dani R. ha dit...

L'anunci està insinuat que la cria de linx està més protegida que la cria humana?

Suposo que tothom pot veure que el plantejament és absolutament fals, no?

Fins hi tot els humans "no nascuts" gaudeixen de més protecció legal que qualsevol animal. Of course.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

I això ho fan amb els diners de tots els ciutadans!!!

Jordi ha dit...

L'esglèsia hauria d'adaptar-se als temps que corren i no quedar-se ancorada en al passat més remot. Totalment d'acord, Puyi, que ensenyin d'una vegada per totes perquè serveix el preservatiu i tots ens estalviarem maldecaps.

Agnès Setrill. ha dit...

...Però què carai voleu que faci l'església, només la caguen i recaguen. Fins fa molt poc no toleraven ni l'ús de preservatius a SudÀfrica, tot i la sida. ( I ara no ésque ho tolerin, però callen, els costa eh? )

zel ha dit...

I a més no saben de què parlen, només qui ha passat per un abortament ho pot explicar, no saben el que es sent...ja veus o intueixes que jo sí sé de què parlo, oi? Odiosos i malparits.

Sergi ha dit...

Me n'han parlat avui a la feina d'aquesta campanya, i m'ha semblat lamentable, la veritat. L'església fent publicitat ofensiva, si és que... són més poc conseqüents...

Estic d'acord amb el que tu proposes, funcionaria molt millor.

Per cert, que t'acabo de veure al nou vídeo de l'Estanislau Verdet, ets un paio molt famós ja!

Modgi ha dit...

Una recomanació al respecte:

http://www.youtube.com/watch?v=V9iY8Std8nQ&feature=related

Anònim ha dit...

Aquesta campanya no té cap sentit.No fan més que inculcar culpa sense abordar aspectes fonamentals com la prevenció i la informació.
bss