http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de març del 2009

Col·laboració amb el joc literari número 100


El blog Tens un racó dalt del món organitza tots els dimecres els jocs literaris. Com qui no vol la cosa, avui arriba al joc literari número 100. I per a celebrar-ho em plau col.laborar amb el següent text:

"Era un dia d'abril fred i lluminós i els rellotges estaven tocant les tretze. Winston Smith, amb la barbeta clavada al pit en un esforç per resguardar-se del vent molest, va travessar a corre-cuita les portes de vidre de les Mansions Victòria. Amb tot, no va ser prou ràpid per evitar que una ràfega de pols sorrenca també hi entrés amb ell".

Es tracta del fragment inicial d’un llibre en concret que heu d’endevinar. Per tal de facilitar-vos la feina us regalo aquesta pista:

Es tracta d'una de les novel·les més cèl·lebres d'un autor estranger, que va escriure en una llengua estrangera, però va tenir una estreta relació amb Catalunya

Trobareu les instruccions per a participar en aquest joc a Tens un racó dalt del món.

Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres d'en Jesús Ma Tibau (l'autor del blog) dedicat.

Per evitar que ningú doni la resposta i esguerri el joc, excepcionalment no es podran fer comentaris a aquest post.

Solució:

El llibre en qüestió és 1984, de George Orwell