http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de març del 2009

La millor defensa és un bon atac



Atac arrollador que no permet que es notin les mancances en defensa. Em sembla un plantejament futbolístic fantàstic, i és el que va fer el Barça ahir. Quatre gols en quaranta minuts, i feina feta. Dos gols d'Henry demostrant com s'ha de trencar el fora de joc, un gol de màgia de Messi i un gol d'audàcia d'Eto'o, que per fi va trencar la seva negació al gol. En tres ocasions que va tenir l'Olympique entre el final de la primera i l'inici de la segona part ens van colar dos gols, i durant una estona ens van tenir patint, però l'equip de seguida es va centrar i una defensa molt sòlida, comandada per un Piqué esplèndid, va aniquilar les pretensions de remuntada dels francesos. Tots els que estàvem veient el partit necessitàvem un colofó abans d'acabar el partit, i aquest va arribar amb un molt ben treballat gol de Keita.

Si algú no va poder veure el partit, en el vídeo té un resum del més important en tres minuts, i a sobre, amb musiqueta new age. I ara, a creuar els dits per al sorteig, i a patir un altre cop.

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs t'agraeixo el vídeo, perquè el meu tdt no funciona massa bé i ahir amb prou feines vaig poder veure el resum del 3/24. A veure si tenim sort al sorteig, encara que a aquestes alçades no et pots refiar de ningú.

Oriol ha dit...

Aterrice senyor Pujades. Una cosa és jugar a Europa contra un equip Alemany, Italià o Anglès i l'altra contra un Francès. Si, si, si, de moment aneu fent la feina que us toca però no deixeu de tocar amb els peus a terra.
Puta Bar$a

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Estic amb l'Oriol, s'haurà de millorar molt en defensa(especialment a pilota parada) si es vol guanyar als equips anglesos o al Bayern, per exemple.

Que ens toqui l'Oporto, que ens toqui l'Oporto!!!

Dani R. ha dit...

Oporto! I que els 4 anglesos s'emparellin entre ells

Unknown ha dit...

Deixant de banda el meu odi malaltís contra els colors blau i grana junts, estic d'acord amb l'Oriol i en Cetina.

La defensa del Bar$a és una caca i això pot ser molt perillós jugant contra els anglesos, que corren els 95 minuts cada partit.

Dic que la defensa és una caca perquè quan l'equip ha de defensar fa aigues. Jo crec que només Puyol i Márquez tenen nivell per jugar al Bar$a. Alves no defensa, Piqué dissimula perquè li toca defensar poc, Abidal trencat, Milito trencat i Cáceres millor em callo.

Modgi ha dit...

Però tu no eres de l'Espanyol, Puji? Ja em semblava a mi que eres massa intel·ligent per ser-ne.

Anna ha dit...

ostres tu, el vídeo ha durat poc! L'has posat al matí i ara, a les 20:00, ja l'han retirat per reclamació de la UEFA! Hauré de veure els gols per la tele.

zel ha dit...

Ui, això de Puta Barça no m'ha agradat, gens ni mica... A mi que tots els que perden em fan peneta (menys el Madrid...) M'heu d'entendre, el meu fill gran és porter, i el petit mitja punta, o sigui que...
En fi, jo vaig disfrutar com una cabroneta!!!!

alba ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi ha dit...

La millor defensa és un bon atac!! Per cert, el video posa que ha estat suprimit. Què hi farem! De totes maneres ja el vaig veure ahir, i com vam xalar!!

Ah!! Jo volia el Madrid a quarts, per acabar-los de chorrejar nosaltres i fotra'ls-hi un bany de futbol i gols!! En tenim una guardada de la temporada que ens van eliminar a semis amb el Reixach a la banqueta!

Puji ha dit...

Amics pericos + CETINA, no us preocupeu, tot això ja ho sabem. Sabem que ens tocarà patir i que la defensa és el nostre punt feble, però d'això va el post. No hi fa res si la defensa és feble mentre siguis capaç de fer més gols que el contrari.

He canviat el vídeo per segon cop. Espero que aquest no me'l sissin.

Puji ha dit...

Ah! Modgi! Per molt que els dos plumífers que hi ha més amunt vulguin intoxicar l'opinió pública, en Puji es culé des del dia que va néixer i fins el dia que es mori.