http://instagram.com/14_puji YouTube

27 de març del 2009

Every sperm is sacred



En aquests dies, en què uns senyors amb faldilles ens recorden que posar-se un condó és un crim pitjor que l'assassinat, la violació o la pederàstia, us deixo aquest bonic número músical dels Monty Phyton, en què un pare de família catòlic explica als seus aproximadament 235 fills perquè mai han utilitzat cap mètode anticonceptiu.

És extret de la peli Monty Phyton's meaning of life, traduïda aquí com El sentido de la vida. Són esquetxos curts on es parodien de manera àcida, i a vegades un pèl dura, els moments clau de la vida humana. Si us va agradar La vida de Brian, no us podeu perdre aquesta.

Apa! Bon cap de setmana.






9 comentaris:

stratosergio ha dit...

Jaja, què bo recordar aquest gran gag de l'irlandes catòlic... qué grans els Monty....

Clint ha dit...

Pancartistaaa!
Bon capdesetmana!

Betty ha dit...

Crec que la tornaré a veure, per qué per desgràcia aquest tema segueix de plena actualitat!

Valero Sanmartí ha dit...

Gran pel·lícula i un dels millors sketchos musicals de la història de l'humor. Tota una fita.

captaire ha dit...

Per mi, la millor peli dels Monthy Python

zel ha dit...

Digue-li que si, Jordi, a posar tot el que calgui per evitar problemes i embarassos no desitjats i bèsties i mortals malalties.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Els Monthy Python cada dia que passa sòn més bons

troyana ha dit...

ja,ja,ja,ja,ja,els Monty Pyton genials! i si,hui s´han celebrat diferents manifestacions anti-abortistes en tota Espanya.Em pregunte per qué no es manifesten en contra de la pederàstia per part de molts membres de la seua esglèssia,per eixemple.El post: "El vaticano es perjudicial para la salut" en una foto,ho diu tot:
http://lospasosquenodoy.blogspot.com/
bss

Met ha dit...

Brutal! Atac frontal en tota regla.
L'església hauria de passar-se a l'humor si vol seguir amb el negoci. Només cal veure la mitjana d'edat dels feligresos per veure que ells també pareixen la crisi.