http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de març del 2009

El trio calavera


Ahir va fer un any de la reelecció de José Luís Rodríguez Zapatero, i com a provincians garrulos que som, tots els portaveus del Parlament van comparèixer per fer-ne una valoració. L'Iceta va fer el seu paperot habitual: ZP és collonut, ha fet una feina fantàstica en aquests temps de crisi, nosaltres(*) li donem suport perquè creiem que és el millor per Catalunya, bla, bla , bla. Perfecte, és el que li toca dir.

(*)Nosaltres vol dir el PSC, que ni tan sols ells es creuen que el PSC existeix i s'han d'anar autoreforçant constantment, perquè el PSC són en Castells, la Tura, en Nadal i quatre arreplegats més. La resta són del PSOE.

Els que em reventen són els altres dos, en Ridao i l'Herrera. Que si només transmet pessimisme, que si no dóna solucions a la crisi, que si encara no ens ha donat el finançament, que si Catalunya segueix sent a la segona fila,... Val, d'acord en tot, però llavors, què collons foten donant-li suport tan a Madrid com a Catalunya? Si tan malament ho fa i tan en contra hi estan tenen dos opcions: o des de la seva posició d'aliats polítics el collen per obtenir el que volen, o deixen de donar-li suport i que s'apanyi solet (ei! I qui diu ZP diu Montilla). Si no volen seguir cap de les dues opcions, que segueixin xuclant de la mamella del poder, però al menys, que no siguin cínics i s'estiguin calladets, cony!


5 comentaris:

Unknown ha dit...

Osti Puji, quina sinceritat... al final et faràs perico i votaràs CiU ;-)

Ferran Porta ha dit...

Brutal l'Iceta dient la frase típica del PSC/PSOE: "O Zapatero o ja sabeu quina és l'alternativa".

Aquesta puta mania de l'Iceta i copmanyia, de fer-se valer en comparació amb el papus, és el tipus de merda-política que saben fer els sociates.

Jordi ha dit...

Crec que no hase falta desir nada más! Ho has clavat! Molt bon anàlisi del món polític català.

zel ha dit...

Jo t'ntenc, i molt, però, saps què? Que cap ni un dóna cap solució a res...Són la colla dels barrufets rondinaires, em reventen, tots, tots i cadascun, coi...

Puji ha dit...

Òscar, amb CiU i el PP no sabria ni per on començar a rajar (i amb l'Espanyol ni te cuento).

Ferran, vigila que ve l'home del sac!

Jordi, de dónde es el abitro?

Zel, com li he dit a l'Òscar, els altres és que ja no se ni per on agafar-los.