http://instagram.com/14_puji YouTube

23 de febrer del 2009

Ja ho sabíem, però...


Ja ho sabíem. Sabíem que les golejades, el joc màgic, les ratxes de victòries i els bons resultats no podien durar per sempre. Sabíem que algun dia tots els jugadors de l'equip estarien negats i no rascarien bola. Sabíem que algun dia el porter faria alguna cantada. Sabíem que algun dia a l'entrenador se li giriaria l'olla i faria un plantejament i uns canvis sense solta ni volta. Ja ho sabíem. Ho sabíem i estàvem preparats...

Però hòstia! Havia de ser precisament
el dia que jugàvem contra
els pericos dels collons!!!!????

6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

En realitat, no és tot exageradament exagerat, al voltant del Barça i l'Espanyol, l'Espanyol i el Barça? -Val, d'acord, no sóc futbuleru i per això no tinc criteri, però tota aquesta cosa de "Apañó a segona", "Bar$a" i companyies em sembla depriment.

PS: Que el putu Madrit estigui a només 7 punts del Barça també em sembla depriment.

Unknown ha dit...

...i jo hi era... quin orgasme, per Déu!

Charlie ha dit...

Ferran, és molt depriment. Però ja se sap què passa quan el germà petit té gelos del gran.

Puji, tot això ha servit per justificar tota la temporada de l'Español. Ara ja és igual si baixen o no, estaran immersos en la més profunda felicitat (com el palamós, la grama o el lleida) durant mesos només per un partit.

Oscar, en ocasions com aquestes, amb comentaris com els teus o comportaments com els de l'afició i el president al rebre els jugadors, demostreu que esteu a mil putes milles de ser algo semblant a un club de futbol professional.

Sergi ha dit...

Amen!

Jordi ha dit...

Sí noi! Quin dia han anat a triar. Jo hagués escollit un Numància si vols, o un Ossassuna, però un Espanyol.. No sisplau!!

Després del partit, a Montjuic, expedició blanc i blava que semblava que s'havien quedat a segona o que havien guanyat la Copa del Rey. Trist!!

M'ha agradat veure com l'altre president de la ciutat (el que inagurará camp), ni sap perdre (primera volta) ni sap guanyar (segona volta).

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Contra quins equips ha fallat el Barça aquest any? Contra els més fluixos... És una qüestió de actitud