http://instagram.com/14_puji YouTube

4 de febrer del 2009

Algú s'apunta a cremar oficines?


La violència gratuïta no m'agrada, i els moviments anti-sistema em semblen agrupacions de pijets hipòcrites amb poca feina que aniran corrents a casa els papes quan vagin mal dades. Però quan un d'aquests grupuscles rebenta els vidres d'una sucursal bancària, o hi llença un còctel molotov per incendiar-la, no puc evitar sentir simpatia per ells. Si m'hi atrevís, també jo ho faria. Uns quants episodis dels darrers dies m'han fet imaginar-me a mi mateix amb un mocador palestí tapant-me la cara rebentant a cops de mall oficines dels usurers del segle XXI:

  • Els ingenus (o no) del Govern Central han abocat una milionada a bancs i caixes per a que donin crèdit, i a canvi, els millonetis només han mostrat uns beneficis obscens i ha seguit retallant les línies de crèdit i posant-les a uns preus prohibitius. I ahir va sortir el Miguel Sebastián dient que si els bancs no dónen crèdit, el Govern prendrà mesures (ui ui quina por!). Cop de mall!

  • Dilluns, a una sucursal d'Elmeubanc vaig tornar a patir un episodi del síndrome "Sí, els diners són teus però si els vols treure et tractarem com un delinqüent". Que els diners són meus i els tinc aquí perquè vull! Que us puc engegar a la merda demà mateix, imbècils! Clar que per anar a petar a uns altres iguals o pitjors, pfff... Cop de mall!

  • Fa unes setmanes vaig rebre una trucada a casa (evidentment en castellà, dialecte de l'Amèrica del Sud): - Buenassss tarrrrrdesssss, Don Jorrrrdi! Le llamo de e-Elmeubanc. Si cambia su hipoteca a e-Elmeubanc le ofrrrresssemos unas condissssiones que no puede rechasssar, euríbor+0,35, sin comissssiones de aperrrtura ni gastos notariales, cuatrrro targetas gratisssss para siemprrrre i cero gasssstos de gesssstión; - Cony! Doncs sí que m'interessa!; - Solo una prrregunta Don Jorrrrdi: Es ussssted cliente de Elmeubanc?; - Sí, lo soi; -Ah! Lo sssiento, Don Jorrrrdi, entonssses no le puedo hasssserrr esta oferrrrta; - Como? I por qué no?; - Lo ssssiento, buenas tarrrrdesss, Don Jorrrrdi. Aaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggghhhhhhh! Cop de mall!
Algú s'apunta a rebentar oficines?

11 comentaris:

Josep ha dit...

Si vols atracar un banc t'has de vestir amb americana i corbata d'Armani i fer un màster en Busnis Administreixon.

No falla

Unknown ha dit...

Em sembla que jo també soc del mateix "Elmeubanc" que tu perquè vaig rebre la mateixa trucada per passar l'hipoteca a "e-Elmeubanc" però me la van tombar perquè ja era d'"Elmeubanc".

El dialecte era el mateix.

MIA ha dit...

juasjuas...m'he sentit en moltes ocasions com tu i sento la mateixa debilitat alegria continguda quan rebenten una oficina bancària. Jo tb m'hi apuntaria.

Jordi ha dit...

Si poses dia i hora i anem en grup, suposo que tots ens hi atrevirem.
Realment é una vergonya això els beneficis que han tret i a sobre que entre tots via govern els estem injectant diners perquè ofereixin crèdits i que, lluny d'això, els deuen aprofitar per invertir en algun lloc per, l'any vinent, tornar a tenir beneficis. I tot això, malgrat la crisi...

L ' Individu ha dit...

no sé si s'adona vostè que lu que proposa és IL·LEGAL! i ke vostè és un terrorista antidemocràti que es mereix uns quants anys a guantánamo...

En fi, jo m'hi apunto. I tinc una proposta per la segona acció: no sé si encara hi és, però a l'estació de metro d'Universitat hi havia un gran cartell de propaganda de Converse que deia "Revolution is the only solution", doncs bé, jo proposo agafar unes quantes destrals i anar a destrossar i cremar totes les botigues de Converse que trobem perquè tenen raó, revolution is the only solution.

Modgi ha dit...

Jo proposo tornar al sistema de l'estraperlo. En català: estraperlu. Si això ha de ser com la puta selva almenys vull tenir una mica de control.

D'altra banda, avui en pepinho ja se n'ha desdit d'allò de prendre mesures. Deu haver rebut una trucada de matinada on li han recordat qui és el propietari del seu sistema reproductiu.

Zincpiritione ha dit...

Jo m'hi apunto sempre i quan aprofitem per fer-ho quan la Marina Rossell sigui a dintre actualitzant la cartilla!

DooMMasteR ha dit...

A les seves ordres, comandant Puji!
Per on comencem?

Puji ha dit...

Josep, que trist que tinguis raó...

Efectivament tenim el mateix Elmeubanc

Mia, benvingut a la cullerada. Vinga! A rebentar!

Jordi, m'esteu escalfant. A veure si muntaré un escamot!

Individu, benvingut a la cullerada. Que sigui il·legal ho fa més divertit, no? M'encanta aquesta idea del converse.

Modgi, quan rebentem oficines, podem fer servir en Pepiño d'ariet.

Zinc, ahir la vaig veure al club, brrrr! Al Pepiño d'ariet i a la Marina de torxa!

Doom! Quines preguntes! Per la caixa, home, per la caixa!

Dani R. ha dit...

Doncs jo no sóc d'Elvosterbanc i em van trucar de l'e-Elvosterbanc per oferir-me el magnífic euribor+0,35.

Pintava bé així que faig haver de facilitar totes les meves dades (crec que el número de sabata també) per poder tira-ho endavant, però després de 4 trucades per insistint-me sobre quants anys volia estendre l'hipoteca o quants diners més extres volia demanar vaig veure que el 0,35 tenia contrapartides.

No us heu perdut gran cosa.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo poso la benzina