http://instagram.com/14_puji YouTube

3 de febrer del 2009

Dr. Swinguez & Lluís Coloma trio


Els Dr. Swinguez son una rara avis. Toquen blues, swing, rockabilly, western country i altres gèneres musicals que comencen a costar de trobar. Els he vist en diverses ocasions, i mai m'han decebut. Tenen una gran versatilitat a l'hora d'actuar i s'adapten a les característiques del local, afegint o treient instruments, podent actuar des de duo fins a quintet.

Aprofitant que en Manolo German, el contrabaixista dels Swinguez és també membre del Lluís Coloma trio, divendres i dissabte a la nit van actuar al Bel·Luna de Barcelona una combinació d'aquest trio i els Dr. Swinguez. El repertori habitual de la banda de Julio Vallejo va ser complementat a la perfecció pel geni del piano Lluís Coloma, que va també interpretar alguns temes a l'orgue Hammond.

Va ser una inoblidable vetllada de swing i blues. Música càlida en una nit freda i plujosa (People come in from the rain to hear that jazz go down). Si mai teniu l'oportunitat de sentir qualsevol dels dos conjunts o tots dos a l'hora, no la desaprofiteu. Val la pena de debò.

Pel que fa al local, el Bel·Luna és un lloc ideal per al blues i el jazz. Un soterrani fosc, amb posters de músics per les parets, i un ambient molt underground. Això sí, el preu és més aviat overground. Ens van fotre una clavada per un parell de gintònics, que en Lluís i jo encara estem flipant.

El vídeo és d'una actuació de l'agost passat. encara no han publicat res d'aquest cap de setmana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei nen!! Són genials!

Llàstima no haver-hi pogut anar!

A la propera ens apuntem!!!

Una recomanació...que segurament t'agradarà:

http://www.colinjames.com/disc_llb.php

Toy folloso ha dit...

Uns que toquen aixó i que em vàren agradar molt son els Big Jamboree.
Posada en escena amb ballarins i tot.