http://instagram.com/14_puji YouTube

22 de gener del 2009

Pericos estafats


En el partit d'ahir a la nit vam veure un Espanyol fort, motivat, ben col·locat en defensa i amb ambició d'atac, pressionant del minut zero al noranta. En definitiva, el que ha de ser un equip de futbol.

L'afició perica es va convertir en un jugador més. Suposo que és el que els toca. Han d'anar tots a una per evitar el descens. Però en altres circumstàncies, els jugadors de l'Espanyol haurien d'haver sortit ahir del camp xiulats, escridassats, insultats i agredits. Això no s'ho creu ningú. Com pot ser que uns jugadors que porten mesos fent el ridícul, passejant-se pel camp, derrotats i mancats d'ambició, facin un canvi de la nit al dia com el que vam veure ahir? Això només vol dir una cosa: que són uns estafadors i que s'han estat tocant els ous fins ara, qui sap si per fer el llit als dos entrenadors que han tingut. És impossible que un entrenador, en dos dies, generi aquest canvi en tota una plantilla.

Perquè l'altra opció no m'agrada pensar-la. L'Espanyol és un equip prou important com per donar el tot pel tot només en els partits contra el Barça. Això ja es veurà quan acabi la temporada, i si l'equip se salva de baixar a segona, tots aquests vividors haurien d'anar al carrer amb la petjada de la sabata al cul, com als tebeos de Mortadelo, qui sap si encapçalats per tota la directiva en pes, però, per descomptat, no és a mi a qui toca decidir-ho.

Pel que fa al Barça, vam veure-li el primer partit avorrit en mesos, i es va salvar amb un empat. No està malament.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo no diria que és problema d'estafadors, és problema de cap i de dinàmiques. Tintín i Mané no van saber actuar sobre la psicologia dels jugadors. Sembla (només sembla) que Pochettino potser ho pot fer millor.

El problema de l'Espanyol és de coco, no de qualitat.

Unknown ha dit...

Per cert, només cal escoltar la roda de premsa post-partit de Pochettino per entendre-ho tot una mica millor, que suposo que no hauràs escoltat. De pell de gallina!

Dani R. ha dit...

Nou entrenador+competició de Copa+etern rival+jugar a casa = anem a córrer una estona.

Tot i així no van passar del 0 a 0 contra els suplents del Barça. A Pochetino li queda feina.

PS.: Per què aquesta dèria dels periquitos de passar-se tot el partit insultant al Barça? Vols dir que tant d'odi no és perjudicial?

Jordi ha dit...

Això mateix ho parlarva avui esmorzant. No tenen vergonya i s'estan rient de l'afició i dels directius. Els jugadors de futbol no deixen de ser nens mimats que sempre fan el que volen. Total, ells cobraran igual...

De totes maneres és l'Espanyol, i si baixen a segona, millor que millor.

Encara estic mig adormit pel culpa del partit soporífer d'ahir.

Modgi ha dit...

Quina por em faria tobar-me a Pochettino en un pàrking.

captaire ha dit...

Quina diferència que hi ha entre els dos equips quan el MILLOR Espanyol només li treu un empat al PITJOR Barça.

Charlie ha dit...

Puji, si l'Espanyol baixa a segona (que espero que no, perquè ens dona suquillo cada temporada amb els aiaiais i els uiuiuis) els culpables fotran el camp, però no per vergonya, sinó per seguir jugant a primera.
I estic amb en Captaire. Si el millor partit de la temporada, en el que surten més motivats, a casa, amb l'entrada més alta possible, i empaten a zero contra els suplents de Barça, és que ja no només és un problema d'actitud.

PS: A qué venen els càntics/insults continuats de "Messi muérete"? Què coi ha fet el pobre xaval?
Ai, què dolents són els gelos de germà petit envers el gran...