http://instagram.com/14_puji YouTube

19 de gener del 2009

Les Històries Veïnals al DdB




Malgrat que és poc conegut, el Diari de Barcelona es segueix publicant, tot i que d'una manera diferent. És un diari exclusivament a internet i en format de vídeo. Una presentadora introdueix les notícies en vídeos de format flash, que es van actualitzant al llarg del dia. També hi ha seccions diàries, on cada dia de la setmana es tracta un tema diferent. Els dilluns toquen els blogs, i avui ens presenten les Històries Veïnals. Un bloc col·lectiu de relats de ficció a vuit mans i dues llengües que molts ja coneixeu.

En el reportatge s'entrevisten quatre blocaires que presenten el seu blog, parlen de les Històries Veïnals i finalment creen un relat molt breu entre els quatre utilitzant la mecànica habitual d'aquest blog. Els quatre blocaires barcelonins del reportatge som el Veí de Dalt, creador i promotor de les Històries Veïnals, l'Anna Ramírez, la Carme Rosanas i un servidor. Gaudiu del vídeo i no dubteu a apuntar-vos a la propera tongada d'Històries Veïnals, que quants més serem més riurem!

8 comentaris:

Josep ha dit...

Algun dia hauríem de parlar de l'assassinat del diari fundat el 1792...

Unknown ha dit...

Ets un putu crack mediàtic!

Ets lo puto rei!

Anònim ha dit...

Eiii!!!! Surten els ANGELS per la tele!!! JEjeje... Molt bé Puji!! Ets una estrella de la Tele!!! EJJE.... Jo vull fer un d'aquests relats 2.0!!!!!! ;)

Dani R. ha dit...

Sempre et poses tant seriós quan surts per la tele?
no vas tenir la temptació de cridar lo de "el monolito es Dioooooossss!"

El veí de dalt ha dit...

Ja, ja... el Puji té el pèl rinxolat (del cabell, s'entén). Ha quedat de conya el reportatge, xavalot. Oi que sí? Merci per la predisposició. D'aquí, a la posterioritat! ;-)

Gerard Agudo ha dit...

Molt bé!!!!

Jesús M. Tibau ha dit...

Tots heu sortit molt guapos i guapes. 3 de 4, no està gens malament per viure a les comarques del Sud, us conec personalment a 3 de 4.

RaT ha dit...

Nois, feu MOLTA patxoca!!! Quedeu instituïts com a 1rs Embaixadors de l'Escala