http://instagram.com/14_puji YouTube

29 d’octubre del 2008

Mala llet


Estem en una crisi que es veia venir feia anys i ningú ha fotut res fins ara. Les hipoteques estan pels núvols. Les empreses tanquen i milers de persones inflen les llistes de l'atur. No hi ha prou metges disposats a treballar a la sanitat pública i als CAPs i hospitals es foten unes cues de collons. L'ensenyament està en un punt sense sortida, també per falta de previsió. El govern regala diners als bancs, que tenen uns beneficis obscens, enlloc de regalar-los a les empreses, que al final, els hauran de demanar als bancs, que tornaran a tenir beneficis obscens. El govern espanyol ens continua regatejant un finançament, que ja no és que sigui marcat per l'Estatut, sinó que és simplent, digne. I continuaria fins no acabar mai.

I resulta que veus el TN, llegeixes els diaris o escoltes la ràdio, i el que importa és si el Benach ha de tenir tele al cotxe, i si ens hem de carregar l'ossa del Pirineu perquè un caçador inepte s'ha deixat mossegar. Hi ha coses que em fan posar de mala llet.

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Em sembla que això es pot entendre gairebé com un mecanisme de defensa, fixar-se en ximpleries per amagar els problemes reals que hi ha. Els polítics i els mitjans (que en són reflex), són experts en fer això.

DooMMasteR ha dit...

Coincideixo completament amb tu... Merda de país!
Ah, si, i merda de caçadors!

Unknown ha dit...

La culpa de tot és d'en Laporta.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La culpa de todo la tiene Yoko Ono

Jordi ha dit...

Però mentre el Barça vagi bé...

Clint ha dit...

cortina de fum en diuen no?

els han fallat els càlculs, volien el pic de la crisi just enmig del mercat d'hivern dels futbolistes,,,així el 80% dels votants no s'haurien assabentat de res!

Ferran Porta ha dit...

Amb la política i el periodisme que es fa a Catalunya (i a Espanya), què vols? És el que hi ha!

òscar ha dit...

nesquick jordi, posa-li nesquick a la llet perquè les coses que cites seguiran obscenament sense canviar. tot sembla que canvia per no acabar canviant res!

Abogadaenbcn ha dit...

Estem d'acord!

Per variar.

Dani R. ha dit...

No més se m'ocorre una solució pel teu estat actual:

Last time I was sober, man I felt bad
Worst hangover that I ever had
It took six hamburgers and scotch all night
Nicotine for breakfast just to put me right
'cos if you wanna run cool
If you wanna run cool
If you wanna run cool
You got to run
On heavy, heavy fuel