http://instagram.com/14_puji YouTube

16 d’octubre del 2008

Intent zero: Hòstia!



Abans d'anar a Alaska vaig buscar informació a molts llocs. A tot arreu deia que era un paradís natural. Un cop allà hi vaig estar molt d'acord. Tots els fulletons parlaven de paisatges, de fauna salvatge, de pesca, de caça, i de mil coses més. Però cap ni un parlava del paradís que em vaig trobar allà: el paradís del boletaire.

Un amic m'havia explicat que a Alaska hi havia rovellons, però vaig pensar que era una anècdota més. Mai em vaig imaginar que fots un cop de peu i salten rovellons. Que anant amb el cotxe per una carretera perduda, et paraves a fer una pausa i et trobaves pixant sobre un rodal de rovellons. Que fent una excursió per la vora d'una glacera hauria de buscar desesperadament un recipient per dipositar la collita. A més és realment el paradís del boletaire, perquè lluny de les aglomeracions als boscos de Catalunya, a Alaska, als bolets en general i als rovellons en particular, ningú els fot ni puto cas. De fet vaig fer algunes classes improvisades d'identificació i classificació.

Per no parlar dels tòxics és clar. Crec que mai he vist farineres bordes tan grans. Ah! A vegades em desperto a les nits amb un somriure a la cara. Somiava que era a Alaska collint bolets.

10 comentaris:

Jordi ha dit...

Acabo de tenir una idea: exportar el programa Caçadors de bolets a Alaska!!

Anònim ha dit...

Jejej...com mola!!! No saben què es perden els "Alaskenys"....ejejej

Doncs podries trucar a la producció del programa i ensenyar-los com està el panorama per Alaska... potser et paguen un viatge i SURTS PER LA TELE!!! ejjeje...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ja m'ho imagino: "Mushrooms Hunter's" . Ei, poca broma amb la proposta de silperse, que al 33 he vist gent que l'han pagat el viatge amb l'excusa de fer un documental de molt dubtosa qualitat

Josep ha dit...

I si fusionem Caçadors de bolets amb Afers exteriors?

Abogadaenbcn ha dit...

anava a fer la mateixa proposta que el josep...

Aiii Alaska...

Josep ha dit...

Benvolguda Lletrada a Barcelona:
no tinga vostè inconvenients en coincidir amb mi. Ja ho han fet algunes de les biografies delictives més treballades del país.

Això sí, el senyor Puji i jo mai hem passejat plegats per la cinquena galeria.

Puji ha dit...

Tios (i tia), estic per enviar un link a la telatres.

Flanagan ha dit...

Jajajaja, quins collons...

Anònim ha dit...

Doctor Flecher! que estás fet un expert en bolets!
bss

Unknown ha dit...

No t'ho pensis més, envia-ho a TeVen3!