http://instagram.com/14_puji YouTube

8 d’octubre del 2008

Gràcies, Jesús (de res, atxís)

Aquest xicot de la foto és Jesús Álvarez. Fixa't! Es diu igual que el meu profe de filosofia de COU, però res a veure. En Jesús, de fa un temps, es dedica a presentar l'apartat d'esports del Telediario, però no sé si durarà gaire.

Aquest cap de setmana, els dos equips de futbol de primera de Madrid es van enfrontar als dos equips de primera de Barcelona. L'Espanyol es va endur un empat valuós del Bernabeu i el Barça va golejar l'Atlético de Madrid. Així que, en aquesta ocasió, els de Madrid van sortir escaldats.

Tal i com marquen els cànons del periodisme televisiu modern, la presentadora del Telediario, va introduir en Jesús, tot fent referència a la primera notícia que s'havia de tractar: "Hem de parlar de la Lliga i de les coses especials que han passat, com la golejada a l'Atlètic de Madrid o l'empat d'ahir del Madrid", i en Jesús, ni curt ni peresós li etziba: "Sí, no ha sigut una jornada bona per als equips espanyols".

Evidentment, en Jesús s'ha desfet en disculpes. "Que si el que volia dir és que..." Tranqui, Jesús. Tots sabem el que volies dir. El subconscient a vegades traeix. De totes maneres, gràcies, Jesús. Proclamar la independència de Catalunya des del Telediario de la televisió pública espanyola ha estat tot un detall, encara que et costi la feina, ens has donat una alegria.

P.S. Que sí, que sí! Que ja poso el vídeo!



Nota: mil disculpes per l'acudit del títol. No me n'he sabut estar.

9 comentaris:

Josep ha dit...

Aquest paio és un crack! Sobretot per desespanyolitzar els paricus.

Unknown ha dit...

El "nostre" Jesús Álvarez, profe de filosofia, era molt més moderat, progressista i d'esquerres que aquest presentador del Telediario.

Mikel ha dit...

quina errada mes gran aixo de desespanyolitzar als perikus!!!

Asimetrich ha dit...

Si ho comencen a reconèixer a TVE és que anem bé, no? :-)

Jordi ha dit...

Crec que el va trair el subconscient! Segur que si el PP estigués manant aquest home el dia següent no pot ni sortir a disculpar-se.

Puji ha dit...

Josep i Mikel, el espanyol està espanyolizado, quién lo desespañolizarà?

Óscar, no et passis. Més moderat, segur, progressista i d'esquerres...pfffff

Asimetrich, per alguna cosa s'ha de començar a conquerir.

Jordi, tal com acabava el Telediario li haurien ensenyat on era la porta.

Anònim ha dit...

Home pues puji, tal com per despedr-lo com dius aqui al final vols dir que n'hi ha per tant?

Estem una mica fins tot.

Rajoy va dir que ETA era una gran nación, cascos va dir lo de honduras i aquest home diu que el espanyol no es d'espanya, un error el pot tenir tothom.

Ara parlant amb serio ja havia llegit la noticia i crec que tot ultimament , s'esta inflant massa la bola, per una tonteria...

Jo Mateixa ha dit...

Ondia si, ja el vaig veure ja, que fort!!!!!

Assumpta ha dit...

Genial, genial, genial, genial!! jejejeje...

Per començar l'Ana Blanco ja li presenta la qüestió des de la perspectiva dels equips "de casa"... o sigui "goleada AL atlético"... no diu pas "goleada DEL Barcelona"... ai, ai :-PPP