http://instagram.com/14_puji YouTube

30 d’octubre del 2008

Ai del poble, ai de la Vila


La Constitució Espanyola que tan defensen alguns és un trunyu enorme. Comença amb tot de bones intencions, fins que arriba a l'article 14, on diu que tots els espanyols són iguals davant la llei. L'article 14 queda reduït a les seves cendres quan la Consti arriba al títol segon, on resulta que no tots els espanyols són iguals. Hi ha una família que queda fora de tot ordenament jurídic. Ells són superiors a la resta. Per fer una feina de "representació" s'emporten de la caixa comú de tots una assignació anual que t'hi cagues potes avall, i que hi hagi vaques grasses o flaques, augmenta any rere any. Un cop aquests diners han caigut a la caixa de la casa reial, ningú dóna comptes de res, i es poden fer tants negocis amb ells com es vulguin, ja siguin legals, ilegals, o diguem-ne poc ètics. A més, el cap de família convertit per art de màgia en cap d'Estat, va pel món follant i deixant fills a tort i a dret, sense que ningú li digui res.

Mentrestant, els vassalls, lluny de revoltar-se, miren embaldalits i idòlatres tota la família, repetint un i altre cop quina sort tenen de tenir uns reis tan campetxanos. I si a algun esvalotador se li acut criticar aquesta situació infame, haurà, com a mínim, de passar pels jutjats.

Si volem acabar d'una vegada per totes amb aquest escandalós robatori, som nosaltres, el poble qui ha de cridar i revoltar-se. Ningú ho farà per nosaltres.

"Ai del poble,
ai de la Vila,
que té un lladre per senyor,
si vol pau que sigui justa,
l'haurà de guanyar amb suor"



9 comentaris:

Josep ha dit...

Vaig reservant bitllet per l'AVE Catalunya - Audiencia Nazi-anal?

Unknown ha dit...

Aquest post m'omple de "orgullo y honda satisfacción".

Anònim ha dit...

Amen! estic completametn d'acord. Primer crec que no se li hauria de donar calers a la familia reial, però en un moment donat, si ha de rebre una asignació que la justifiquin euro a euro!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ai del poble,
ai de la vila,
que per una hipoteca,
s'en ven la vida.

Per una hipoteca, per una tele plana, per un Iphone, etc....

Jordi ha dit...

Sort en tens de que han exculpat als que van cremar fotografies del rei, que per aquest article ja et veia a la presó.

òscar ha dit...

estxc fixs elx naxxos dx pagxr-lxs lxs vacxncxs a maxxorca a axuesxa gext
(comentari encriptat per la casa real)

zel ha dit...

La fem una cançó de reclam?
Som-hi!

Clint ha dit...

veig que ja hem baixat de l'avió eh!

Els reis...només d'orient!

enric ha dit...

Malgrat l'immens esforç, i el mateix temps discret, de la premsa escrita, radios i televisions per "rentar" la imatge de la familia campechana i enrrotllada, és tan escandalós haver de mantenir a aquesta colla d'antidemocràtics que ens anem adonant compte cada cop més gent.