http://instagram.com/14_puji YouTube

22 de setembre del 2008

Això no té fi


El terrorisme del país basc no té final. Tot és un peix que es mossega la cua. Després de fugaces èpoques negociadores, els imaginatius governs centrals, un rere l'altre, acaben optant per la tàctica repressora, que no fa altra cosa que alimentar l'odi de les bases abertzales, facilitant que acabin posant bombes, i això cebarà les ganes de les forces policials de detenir etarres, i així fins a l'infinit. Bé, fins a l'infinit o fins que es matin els uns als altres i ja no quedi ningú a qui odiar. I a sobre, aquest peix que es mossega la cua està grassot el malparit, alimentat pels vots que obtenen els uns, els altres i els de més enllà, gràcies a les morts gratuïtes i les tortures clandestines en sinistres comissaries, i abeurat per les quantitats ingents de calers que circulen per pagar escortes i vigilàncies per una banda i mercenaris assassins per una altra.


En resum, que això no acabarà mai. Però no patiu, que no trigarem a veure el Ministre de l'Interior de torn dient que ETA està molt dèbil i qeu la seva fi està a prop. Ah! I condemno l'atemptat, of course, que condemnar és gratis i si no ho fas et xapen el xiringuito.

4 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Pel que veig, a uns quants els polítics no ens enganyen. La ràbia que fan les declaracions, a dreta i esquerra, cada cop que hi ha un atemptat, l'expressava aquí fa un temps: http://quinamandra.blogspot.com/2008/03/eta.html

Tens raó, Puji: no té final. I en aquesta tesitura no puc evitar pensar, cada cop amb més força, que la situació és tan anormal que alguna cosa ens amaguen...

Jo Mateixa ha dit...

Però no em digueu que ara us adoneu que ens amaguen coses??, ondia Ferran, ara m'has decepcionat, jejejejeje, creía que ereu més llestos...au va, va, es clar que ens amaguen coses, faltaria més!!!!

Tot es politica, calers, no els interessa que ETA deixi de matar, no matar no dona calers...quina pena :-(

Anònim ha dit...

ENS AMAGUEN, ENS FOTAN, I PER FER TORNA ALS CATALANS ENS ROBAN. QUINA VERGONYA DE POLITICS. JUGANT AMB B.......

Ferran Porta ha dit...

Jo mateixa sí, sí, n'estic segur que és així. Si 40 anys després aquests malparits (els terroristes) continuen fent l'única cosa que saben, és que aquells malparits (els polítics espanyols que podrien fer-hi alguna cosa) poques ganes en deuen tenir.

Força obvi però... què gros!