http://instagram.com/14_puji YouTube

25 de juliol del 2008

No diguis blat...


Es veu que el Conseller Castells va llegir la meva crítica de l'altre dia i s'ha posat les piles. Primer va aconseguir el recolzament de CiU per tenir més força en les negociacions del finançament, i ahir es va cobrir les espatlles amb la patronal i els sindicats majoritaris (de merda). Amb el pit ben inflat li ha dit a Solbes, amb bones paraules, que la seva proposta és una estafa. Solbes, com sempre, ha sortit per la tangent i l'ha tractat de tonto dient que no havia entès res. Però Castells ho ha entès tot. Ens la volien fotre de canto i, de moment, l'hem esquivat. Però a casa meva sempre em deien que no diguis blat fins que sigui al sac i ben lligat, i el més probable és que, al final, ens acabem menjant amb patates una proposta millor que aquesta, però igualment ridícula.

12 comentaris:

Unknown ha dit...

No sé perquè em sembla que el Blat que ens quedarà al sac no ens servirà ni per arribar al final de la primera setmana de cada mes.

Potser no ens la fotaran per l'esquadra, però els gols amb el cul també valen (a alguns inclús els hi deixen marcar amb la mà, com l'Eunuco del Bar$A).

Jordi ha dit...

Bé, sempre en base al que diu l'Estatut (que no sé si és el nou o és el vell) el que ens ofereixen és ridícul. Doncs s'haurà de lluitar per aconseguir-ne més, no? De moment anem per bon camí i agermanats (tripartit + CIU)... El que aconseguim, com tots vosaltres, crec que serà poc, però una mica més dels que ens donen ara. Qui no plora no mama!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ni amb las balanças fiscals a la mà poden deixar de donar la imatge de pidolaires??? Collons, cop de puny a la taula i crit ben alt en perfecte castellà(per que ho entenguin a tota España): ¡Se acabó lo que se daba!

Despues de 30 años de subvenciones que cada cual se espabile por su cuenta. ¡Qué disparar con pólvora del rey es muy fácil! He dicho.

Clint ha dit...

Segur que n'hi ha uns quants treballant arguments per intentar fer-nos veure, que el que aconsegueixin serà la bomba!

Total començaran a moure milions d'eurus cap aquí i cap allà (això si traduint-los a pessetes per que facin més bultu!)

Ben segur q ens la foten!

Candela ha dit...

Ens la fotran!

Mikel ha dit...

Totalment d' acord amb la Candela , ens la fotran!!! estan foten el numeret de que ens volen defensar pero PSC i PSOE es el mateix!!!

Kostas ha dit...

Crec que ets un optimista, al final ens la fotran doblegada com sempre i aquí en comptes de fer res (no sé el què) es treuren els ulls els uns als altres.

Ferran Porta ha dit...

Doncs jo opto per la versió optimista: govern + CiU aniran a una (ehem) i el PSC acabarà no votant els pressupostos del govern espanyol (ehem, ehem). Why not? Bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

SEMPRE HE SENTIT MOLTA CURIOSITAT DEL PERQUE NI DEU LI CANTA LES 40 AL CHAVEZ,EL DE ANDALUCIA ESCLAR,QUE NO FA ALTRE COSA AMB ELS CALES DE CATALANS,BALEARS,VALENCIANS I MADRILENYS,EN COMPRA VOTS,FUNCIONARIS,PEONADAS,SUBVENCIONS ETC ETC.I PERQUE ELS FORALISTES NO PAGAN NI CINC?I TOTOM CALLA.JUGANT AMB BCN.......

enric ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
enric ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
enric ha dit...

La veritat és que s’ensuma ensarronada. És una maniobra típica de tota negociació, i més tractant-se de calés. Ara la pregunta és, fins a quin punt estan fent el joc els nostres representants polítics a tot aquest teatre?
No hi ha volta de full, o independència o no farem res. I a més és normal, qui reparteix els dinerons ho farà de manera que no surti perdent la seva parròquia: andalusos, extremenys, castellans, etc.
Ah! i també ho tenim fumut amb el tema de la independència, no tenim petroli, ni gas, ni drogues, ni... ho sento pel pessimisme però no veig sortida per enlloc ara per ara.