http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de juliol del 2008

Ens prenen el pèl


Ens prenen el pèl. Es fan passar per socialistes i no ho són. Es fan passar per catalanistes i no ho són. Algun fins i tot escrivia cançons per al Lluís Llach, però ens la foten un cop rere l'altre. El conseller Castells va fer ahir una demostració pública de valentia i de plantar cara al Govern Central. Va sortir a tots els mitjans per demostrar que si Solbes no publica les balances fiscals ja les publiquen ells. Però tot és mentida, tot és façana.

Les balances fiscals són un càlcul molt subjectiu, segons què comptis i com ho comptis poden sortir resultats molt diferents. El Govern Català, en aquest cas hauria de tirar cap a casa, i fer un càlcul que exagerés, si la realitat no fós ja prou exagerada, les diferències entre el que es paga i es rep. O com a mínim, haurien d'intentar ser rigurosos i reflexar la realitat tan ajustadament com es pugui.

Però no. Castells ha sortit en roda de premsa treient pit i fent-se el xulo, però ha fet uns càlculs de merda. Rebaixats a uns nivells que no es creu ningú. A la baixa i facilitant la feina a Solbes, que evidentment, encara ajustarà més els càlculs a favor d'Espanya.

Senyor Castells: que Catalunya rep un 60% del que paga? I un güevo! I senyors socis del Govern: que Iniciativa és una sucursal del PSC i diu amén a tot ja ho sabiem, però Esquerra? Què hi fan al Govern? Diuen alguna cosa o també ajupen el cap per a que els vagin fotent clatellots? Ja n'hi ha prou home! que vostès ens han de defensar! No vendre'ns que ens defensen dient amén a Madrid! I paro, que a mesura que avança el post em poso més i més de mala llet i com agafi el mall no es salva ni l'apuntador.

13 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A aquesta gent només els preocupen dues cosas: el seus sous i las comissions. I evidentment no em refereixo a las comissions d'investigació. ;-)

No et facis mala sang, nen!

Rita ha dit...

Tens tota la raó, però no serveix de res, a Esquerra li entra per un cantó i li surt per l'altre. I als socialistes, directament els rellisca!

No, no et facis mala sang, perquè ells estan encantats d'haver-se conegut...

Ferran Porta ha dit...

Agafa'l, agafa el mall i fem-ho també tots nosaltres. Agafem desenes, centenars... milers de malls! i comencem a fotre'ls fort. Primer als d'allà, per estafadors i mooooltes altres coses; i amb el que quedi, als d'aquí per inútils i poca-coses.

Unknown ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, però no és una cosa que descobrim ara, sino que és una demostració més que tenim raó en pensar-ho.

COP DE MALL sense pietat! A por ellos!!! Podemos :)

Clint ha dit...

Això és com amb l'IPC la culpa és sempre del pollastre...quan he sentit a la radio la xifra que deien gairebé tinc un accident! ens les estan donant amb cullereta i nosaltres obrint la boca!

Mikel ha dit...

si com a minim la gent tingues memoria alhora d' anar a votar...pero que collons tothom a votar al PSC i els que no a fer tripartits... si es que...

Charlie ha dit...

Correcte. Ens prenen el pèl, però això no és nou. I ho seguim permetent, no ho oblidem.

Miki ha dit...

A veure rebre un 60% del que paga, no se vosaltres pero ja per si sol ho trobo una quantitat molt infima de lo que rebem.

Segon, i ara ficantnos com si fossim el govern, a) presenti's les balances fiscals que presentis, cap partit català et dirà que son correctes, per que no els interessa B) el PP si sol molt desfavorables tampoc hi estarà d'acord c) i la resta d'espanya tampoc se les creurà.

Això encara que fossin les reals, reals.

Pero igualment el 60% es molt poc.

Home tampoc crec que rebem un 30% per que sino estariem a la miseria...

Abogadaenbcn ha dit...

COP DE MALL SENSE MÉS!

Jo ara sé com no deixar senyals..jejej

mafalda ha dit...

Cop de mall! O cops amb tovalloles mullades, que no deixen marca, jejeje!

DooMMasteR ha dit...

La foto ho diu tot:"Café para todos" :-(

Jo t'acompanyo! Cop de mall

Jordi ha dit...

Nosaltres vam haver de celebrar una olimpiada per mig remodelar-nos de dalt a baix. Madrid ho fa cada any sense necessitat de celebrar res. Molt tris!! I encara es queixen!!

Dani R. ha dit...

El tripartit agonitza. En Bassas ja ha pres nota.