http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de juny del 2008

Jo m'apunto



Estem fatal. Els trens no funcionen. Els pisos estan pels núvols. Un dia tenim sequera i l'endemà ens ofeguem. Aviat haurem de comprar el peix de contraban. Estic fart de llevar-me tan d'hora. El Govern de Catalunya està estancat, i el d'Espanya segueix ignorant-nos i aprofitant-se de nosaltres. El petroli s'acaba. El trànsit és un caos i a sobre ens fan anar a vuitanta. Els bancs i les caixes ens tenen exprimits. Jiménez Losantos segueix insultant tothom durant cinc hores cada dia del món. Els diaris no diuen més que mentides i xorrades. La borsa baixa i l'euríbor puja. Hi ha una crisi galopant, encara que ells en diuen desacceleració, però bombolla immobiliària no acaba de petar. Més de la meitat de la humanitat es maten entre ells, o es moren de gana o totes dues coses a l'hora. La corrupció és a l'ordre del dia. M'ha sortit un gra al cul.





N'estic fart. Ja en tinc prou. Estic ben decidit.










Gràcies Alícia.

10 comentaris:

Carquinyol ha dit...

"Ei... pero ejjjpaña, "la roja", ya està en cuaaaaaaaaaaaartos !!"

Amb aquestres prioritats així ens va...


;) :P

c.e.t.i.n.a. ha dit...

I tot això per un gra al cul???

Que tens por de que et peti a una platja nudista?

Al loro!!!!
Que no estamos tan mal!!!

Gerard Agudo ha dit...

Dóna records a walt disney

Modgi ha dit...

Podria ser molt pitjor. Pensa en els bornis, ells ho veuen tot el doble de fotut que tu.

No te muera nunca, puyi!

pluja ha dit...

L'opció de congelar-te és una bona idea però crec que amb unes vacances ben desconnectat de tot plegat, en faràs prou! T'ho dic per experiència! Quan veus que en altres llocs es viu diferent t'adones del que ens fan aquí a nosaltres. Els mitjans de comunicació generes un estat d'alerta/desesperació amb els seus titulars sensacionalistes i catastrofistes, que em sembla que si els hi fessim menys cas aniriem tots millor!

Boira ha dit...

mmmm...i perdrem el desenllaç de tot això congelada?? Ai no pas! Ara que amb la calor que fa avui, un post ben refrescant. :)

Jordi ha dit...

Hola Jordi!! He arribat al teu blog navegant i buscant fotos de la Campana pel google i m'ha dut fins al teu post de quan vas treure't el carnet internacional. Molt bo company!! Espero anar-te seguint, he llegit algun post i he rigut molt! Apa, siau!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Per cert, és normal que en obrir el teu blog em surti un anunci de l'església católica demanant-me que marqui una X a la seva casella a la meva declaració d'hisenda????

Jo Mateixa ha dit...

Joderrrrrrrrrr, això es com la peli aquella de ABRE LOS OJOS????.

Fas por Puji nen, a veure si et congelaran i qui tornarà serà en Walt Disney!!!!!!

Ara que, ho has pintat tant negre...que em sembla que jo també m'hi apunto!!!!!

Puji ha dit...

Carquinyol, a semis! ai.

Cetina, tens raó, no estmaos tan mal. Pel que fa a l'anunci de l'Església, és el vídeo de dos posts més avall. No he sigut capaç de desactivar l'autoplay.

Gerard, i al maiquelyason. Ai no, que aquest encara no està congelat. O si?

Modgi, si em congelen no me voy a morínunca!

Pluja, tens raó. Quatre dies als Pirineus m'han sentat de meravella.

Boira, si noia, fot una xafogor!

Jordi, benvingut a la cullerada. Un dia d'aquests he de tornar a fer-me el carnet (dels ous). Ja explicaré les anedotes.

Jo mateixa, si vols ens demanem les cabines una al costat de l'altra.

A tots, la pàgina és friki de collons, no?