http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de juny del 2008

Feisbuc

Havia rebut múltiples invitacions per afegir-me al Facebook, però sempre pensava que era una altra collonada tecnològica sense utilitat, i que si tenia utilitat, millor no ficar-s'hi, que ja estic prou emmerdat amb els blogs, i només em faltava un altre motiu per perdre'm hores i hores per la xarxa.


Però divendres passat, vaig rebre una nova invitació a través d'un e-mail d'en Sergi, i el tema a que feia referència m'interessava moltíssim, així que vaig pensar: va, no passa res per registrar-se! Gran error. En entrar allà es va obrir davant meu un univers de possibilitats.


Retrobaments virtuals amb gent que feia segles que no veies, grups de seguiment de múltiples temes, recordatori d'aniversaris, fòrums de debat, espai per penjar fotots i videos, xat, aplicacions d'allò més estrany... Ei! I encara no he tingut temps de remenar gaire!


Així que considereu aquest post una invitació al Facebook. Registreu-vos i remeneu, que si no us agrada, sempre podeu no tornar a entrar mai més, però segur que us quedeu pillats. Ah! I si em feu cas i us registreu, el següent pas és afegir-vos al grup "cop de mall blog community"!

El facebook d'en Puji


Podeu accedir al Facebook clicant a les dues imatges de dalt, que quedaran in eternum a la barra lateral de La cullerada.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs casualitats de la vida, jo portava mesos registrat però el meu compte estaba "al limbo". Just aquesta setmana m'he reactivat i ja he retrobat més de 30 amics, alguns que feia anys que els tenia perdut el rastre.

Charlie ha dit...

Visca el Feisbuc!

Dani R. ha dit...

Aviat farem més vida a la xarxa que fora de la xarxa

Noctas ha dit...

Certament és una bona pàgina.Hi ha tanta bellesa a la xarxa que aviat em fotran fora de la feina.

vilapou ha dit...

Ara vaig cap allà a saludar.

Clint ha dit...

doncs cop de mall!

Ferran Porta ha dit...

Jo també vaig trigar a decidir-me i... "mardita la hora"! Coi, que ara m'he reenganxat al blog (1) i, a sobre, també m'he pillat al feisbuc!!

(1) però menys que abans

zel ha dit...

Ja se m'ha girat feina, veig... No sé resistir-me a una provocació....però hauré d'esperar uns dies, ara vaig de PC...

Jesús M. Tibau ha dit...

no em temptis, que ja estic prou liat!

El veí de dalt ha dit...

Doncs jo ja fa temps que hi sóc. És divertit i aprens coses...

Terra ha dit...

Ja hi he caigut! Fins ara em resistia a liar-me amb més coses...