http://instagram.com/14_puji YouTube

6 de maig del 2008

Quin país Catalunya! (3)



Els raconets del nostre país em segueixen sorprenent. Durant aquest pont he aprofitat per passejar-me per algunes comarques occidentals de Catalunya, i com ja és habitual no n'he sortit decebut.



Divendres vam fer una petita ruta pel nord del Priorat. Vam visitar Cornudella de Montsant (just el dia que en Jesús Ma. era a Blanes, que ja és mala sort), a Escaladei vam visitar la cartoixa i vam dinar en una fonda no gaire endreçada però on es menja molt bé, després vam fer una descoberta dels carrerons de Poboleda. De manera totalment improvisada vam fer una ruta en canoa pel pantà de Siurana, i vam visitar l'escarpat poblet del mateix nom. I finalment una entrada llampec a Albarca abans de tornar a la base d'operacions.



Dissabte sortida ben d'hora per anar a fer quilòmetres. Ens esperaven a Guissona, per visitar la fàbrica de manipulació de productes carnis de la famosa cooperativa. Ho vaig trobar una mica escabrós, però si teniu canalla, us ho recomano, perquè entendran com el pollastre passa de la granja a les lleixes del súper. Després d'un esmorzar-dinar al self-service de la cooperativa, vam passar de llarg Agramunt per veure Balaguer. En l'escalada als cims on hi ha l'Església, el castell i les muralles, vam passar per un barri que tan podia ser Balaguer, com Granada o Marraqueix, però des de dalt vam poder contemplar la neu del pre-Pirineu i la plana llaurada pel pas del Segre. Vam tornar a agafar el cotxe i ens vam arribar a Lleida. Cap al vespre, una volteta pel centre de la ciutat que es prepara per la festa major. I finalment un esplèndid sopar a l'aire lliure degustant el vinet que vam comprar al Priorat.



Ja ho veieu. Un pont completet de ruta per Catalunya. Reitero: Quin país Catalunya!



7 comentaris:

DooMMasteR ha dit...

Visca Catalunya! El millor país del món :D

Mikel ha dit...

i VIsca e BArça!!! ;-PPP

Charlie ha dit...

El tongo de la Massiel, avui al meu bloc

Jesús M. Tibau ha dit...

Me n'alegro que t'hagin agradat els meus paisatges

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Com a fora de casa, enlloc.

Anònim ha dit...

Home no m'extranya que t'agrdes el paissatge passant per les terres de Lleida!!

Jeje , home de lleida, podies haver aprofitat i haver anat a veure el castell dels templaris que fa pocs mesos que han obert, m'han contat que depen del dia hi fan representacions i tot!, encara no hi he anat però crec que pot estar be.

Es nota que encara que emigrant soc, a quina terra vaig neixer??

zel ha dit...

Visca, visca (jo amb veu baixa, dic visca el barça) I quin tip de voltar, no? Jo he fet el gos...