De color roig intens ,amb molta capa i poca llàgrima, aromes complexos i variats de fusta, amb tocs de fermentació malo-làctica i les olors típiques de la varietat, amb una acidesa que omple els laterals de la boca però no emmascara la dolçor de fruita fresca, molt intens i llarg. Un vi encara jove, però en permanent evolució.
Aquesta anada d'olla és el post quatre-cents de la cullerada.
12 comentaris:
Posa-me'n un parell de caixes!
Encara que no t'hagi comentat mai, no em demanis perquè, fa temps que et segueixo i que m'agrada el teu bloc.
Moltes felicitats i que en siguin molts més!!! :)
Aquest vi segur que guanyarà amb el anys. Jo en soc un consumidor compulsiu
en vull una ampolla signada..de col·leccionista!
Hosti! Me'n faràs una així quan hi arribi jo? Puja, Puji, i brindem al replà, coi!
Felicitats i brindem a la teva salut!!!!!!!
una bona anyada, a veure si la producció segueix a aquest ritme! felicitats!
Tanins un xic complexos, però va guanyant amb el temps.
Em passa com la Rita.
Una definició fantàstica! jo no sóc entes en vins però et puc dir que el teu té la capacitat de sorprendre a cada glop i això, en un vi jove, és fantàstic! Continua macerant-lo en aquesta bota de fusta tant especial que tens!!
Felicitats i endavant!!!
El quatre cents ja!?!? Però si el tres cents va ser fa dos dies! Ets un maquina, ets insuperable!
Llarga vida a la cullerada i al bon vi!
uiii et guanyo per poquet... amb el ritme que portes aviat em superaras.... llarga vida a la cullerada!!
Arribo tard, però mai no es tard si la ditxa és bona! Moltes felicitats!
Ara el dubte que em queda és: contiene sulfitos?
Publica un comentari a l'entrada