http://instagram.com/14_puji YouTube

3 de març del 2008

No és això, companys...

I jo també vull que els tingueu com tothom, però les coses no es fan així. Estic seguríssim que TMB, com a empresa que és, us té putejadíssims i intenta treure hores d'on no n'hi ha, i, tractant-se d'una empresa amb participació pública de l'Ajuntament, deu estar carregada de tics opressors i busca satisfer els ciutadans votants, encara que això sigui a costa del benestar laboral dels treballadors. És més, la campanya que han endegat, a internet, als principals mitjans de comunicació i a les bústies de tots els barcelonins em sembla d'una baixesa moral sense precedents (independentment de que el que hi diuen sigui veritat o no).

Però no és això, companys, no és això. I per què no és això?

  1. El dret a vaga és indiscutible, però quan colisiona amb els drets dels ciutadans, és, com a mínim, qüestionable, i els sindicats de treballadors dels serveis públics haurien de buscar solucions per a que no s'utilitzi el benestar de les persones com a moneda de canvi en una negociació laboral, el putejat ha de ser l'empresari, no l'usuari.

  2. El dret a fer vaga és tan indiscutible com el dret a no fer-ne. Vosaltres que us ompliu la boca d'antifeixisme, col·locar-se a la porta de les cotxeres i agredir els companys que no estan d'acord amb vosaltres i no volen fer vaga és feixisme en tota regla. Estic seguríssim que l'augment terrible de baixes laborals que hi ha aquests dies a la vostra empresa és fruit de la por que us tenen els treballadors que no volen fer vaga ni perdre dies de sou per una cosa que no creuen.

  3. Els autobusos són gestionats per TMB, però són patrimoni públic, són un bé propietat dels ciutadans. Que vosaltres els sabotegeu, espatlleu i apedregueu aquest bé públic és encara més baix moralment que la campanya de TMB.

Així que, companys conductors, reclameu els vostres drets laborals, però, si us plau, feu-ho amb una mica de seny.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Els conductors de TMB, a part d'insolidaris, són mentiders. És cert que no tenen 2 dies de festa a la setmana, però al llarg del mes sí tenen els mateixos de dia de festa que la resta dels mortals.

Treballeu, vividors!

DooMMasteR ha dit...

La veritat és que ja s'estan passant. A veure com acaba això...

La reusenca ha dit...

A mi aquesta vaga em dóna molt pel cul, i si és indefinida anirem cap al caos total. Em sembla que hi ha d'haver maneres diferents per demanar els drets dels treballadors. Aquí els que sortim perdent, com bé dius, som els ciutadans.

bajoqueta ha dit...

Costa sentir-te solidari amb gent que putejen als altres. És difícil arreglar una cosa així, però per una vegada s'hauria de fer sense putejar als usuaris del bus. Paciència a la gent que no els pot agafar.

Ferran Porta ha dit...

Completament d'acord amb els 3 punts, Puji. És com quan per queixar-se, algú talla una carretera durant 30 minuts: penjaria dels ous els imbècils que s'autoatorguen la capacitat de decidir, ells solets, que poden fotre la resta "porque yo lo valgo". A la guillotina, cony!

Jo Mateixa ha dit...

Mira tu que el nostre client majoritari es Metro de Barcelona (com a tal metro i autobusos) i a mi també em toca els collons el que estan fent :-(

Petonets i bona setmana!!!!!!

Modgi ha dit...

Com a persona que està en contacte diari amb conductors d'autobús treballant 'codo con codo' estic realment encuriosit per saber quina fòrmula de vaga proposeu que no afecti als clients. Tingueu en compte que aquesta gent estan perdent de l'ordre de 2.000€ si sumem totes les vagues que, recordem, porten fent des de fa mig any.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Sabeu per que ningú defensa mai als treballadors que fan vaga i als piquets que volen impedir als esquirols trencar la vaga? Per que en un pais de merdosos que es deixan trepitjar continuament com és aquests, qualsevol que defensi els seus legítims interessos molesta a la resta de la societat, per que amb la seva reivindicació deixa en evidéncia la passivitat del conjunt de la clase treballadora a l'hora de exigir els seus drets.

No hi ha res pitjor al món que un puto esquirol. Per que l'esquirol és el paràsit que sempre surt benficiat. Si la vaga triomfa ell també surt beneficiat i sense sancions ni suspensió de sou. I si la vaga no triomfa, amb una mica de sort encara serà recompensat per l'empresa.

Però clar, que podeu pensar aquells que us heu criat en un món on las siglas PC signifiquen Personal Computer? Que podeu saber vosaltres de conceptes com lluita obrera, drets dels treballadors, o conciència de clase?

Gràcies a moltes vagues com aquesta i a molts talls de carreteras els treballadors europeus tenim uns drets que no en tenen altres treballadors del món. I pobre del que pensi que aquesta lluita ja està guanyada, per que igual que es van assolir aquests drets es poden tornar a perdre.

Obriu els ulls i mireu la realitat, que mai te res a veure amb el que expliquen a la tele.

Puji ha dit...

Modgi, t'asseguro que porto molt temps pensant-hi i no hi ha manera que se m'acudeixi res. Quan ho trobi us convidaré a tots a un viatge en autobús.

Cetina, estic força d'acord amb el que dius, però aquesta és la gràcia o la pena del nostre sistema, fins i tot l'esquirol té dret a ser-ho.

bajoqueta ha dit...

La vaga és un dret, no una obligació, i cadascú a la vida lluita pel que creu. Hi ha gent que no creu amb la força d'uns pocs per canviar les coses. Prefereix anar fent intentant ser el més feliç possible amb la seua feina. Està clar que els que no fan vaga gaudeixen desprès dels beneficis del que s'aconsegueix, però tampoc és motiu per tirar-se a sobre d'esta gent. S'ha de respectar tot, està clar. I també tenim dret a queixar-mos los usuaris, ja que entre RENFE i estos i los altres al final se perden moltes hores de la vida d'una persona.