4 de març de 2008

Ja m'he decidit!Qui ho diu que el debat d'ahir no serveix per res? A mi m'ha servit per fer-me decidir. Ja fa uns dies que vaig entrar a la web del ministeri de l'interior per a les eleccions i vaig estar repassant els partits que es presentaven, i vès que n'hi ha una colla, i no només cinc com ens volien fer pensar!

Doncs bé, portava uns dies donant voltes de si votar l'un o l'altre. Uns parlaven de millorar les carreteres i fomentar l'esport. Els altres de millorar la qualitat de vida i augmentar les pensions, i després del debat d'ahir ja m'he decidit. No votaré ni els uns ni els altres. No penso votar la Alternativa Motor y Deportes, ni tampoc el Partido de los Pensionistas en Acción. Servidor votarà Els Verds, però els Verds de debò, no els dels tomàquets amb regust a xamusquina que es van apoderar del nom després d'un efímer pacte electoral. Au! ja sabeu què votaré!

P.S. Aquest post estava pensat de fa dies, molt abans d'aquest post d'en Ferran. Ho sento nen, però no m'he pogut estar de publicar-lo igualment.

PS2: Evidentment, ahir no vaig veure el debat dels pebrots.

6 comentaris:

Ferran ha dit...

En el fons tenim un esprit pedagògic, per això parlem d'aquests partits que no coneix ningú.
Ah!, jo tampoc no vaig veure el debat d'ahir. Amb part del primer en vaig tenir prou!

C.E.T.I.N.A. ha dit...

Jo ja fa anys que ho tinc clar. Escons Insubmisos. Sobren polítics per la merda de política que fan.

zel ha dit...

Una servidora, votarà els verds, i això que no surti d'aquí, entre tu i jo...
Petons!

Gerard Agudo ha dit...

em sembla perfecte puji!!

Oscar 7m76 ha dit...

Falange auténtica.

Charlie Hi-Hat ha dit...

Hi ha Falange falsa?