http://instagram.com/14_puji YouTube

17 de març del 2008

Jo encara ho crec possible


No m'agrada gens aquesta manera de veure la lliga com una persecució al Madrid. La lliga és la suma de punts de tota la temporada. Si el Madrid ha punxat, no vol dir que aquella setmana nosaltres haguem de guanyar. S'ha de guanyar sempre que es pugui, però és normal empatar partits, i perdre'n, sobretot a fora de casa. I valen exàctament igual els punts d'ahir que els de la jornada tres. Al final, el que compta és haver sumat més que els altres, i aquest joc periodístic de la cursa contra-rellotge només fa que desestabilitzar. En aquest sentit, segueixo sent optimista. Casi tant com el Mikel, i penso que encara podem guanyar la lliga, la Copa i amb una mica de potra, fins i tot la Xampions.


Dit això. El partit d'ahir va ser esperpèntic. Vam empatar, i vam patir per no perdre, davant un equip llastimós. Els jugadors de l'Almeria tenen una qualitat molt per sota de la dels del Barça. Hi va haver jugades en que semblaven jugadors de tercera. Però el Barça els va posar les coses tan, tan, tan fàcils! Val que tenim baixes, però l'alineació d'ahir feia cagar de por ja abans de començar. A això hi podem sumar els errors de concentració i la falta d'incisió. No pot ser que amb Eto'o, Bojan i Henry al camp, siguem incapaços de crear perill. I si us plau, l'Edmilson, que se'n vagi d'una vegada al Brasil a sobar mulates, perquè cada dia està pitjor. Si algú te maria de la bona que li passi al Frank, que darrerament, em sembla que fuma alguna cosa adulterada.


Tornant a l'ona optimista, crec que partits desastrosos com el d'ahir n'hi ha sempre al llarg d'una temporada, i encara ens va sortir baratet. Així que, endavant, força Barça i a per la tripleta!

10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Foooorça Baaaarçaaa!

Mikel ha dit...

totalment d´acord!!! qui es vulgui canviar per el Madrid o per qualsevol altre equip que aixequi la ma!!. Nosaltres vem empatar pero ells van perdre a Riazor i no tenien ni 9 baixes ni un expulsat com nosaltres i a sobre estan eliminats de la xampions i de la copa ;-PP Força barça!!!!

Clint ha dit...

Però qui guanya la lliga? el que fa més punt o el que fa més gols? que a mi em tenen el cap fet un liu!

Unknown ha dit...

Tinc l'optimisme descomposant-se al mig del menjador de casa: fa setmanes que va palmar.

Unknown ha dit...

És bo tenir fe ara que entrem en Setmana Santa...

Charlie ha dit...

Va home sisplau! Si juguen de puta pena i sense cap putes ganes! Com podeu ser optimistes encara!

Dani R. ha dit...

A la que ens creuem amb un equip anglès a la Xampinyons, cap a casa.

Vilareal 2 dos punts.. oju peligru.

Puji ha dit...

Ferran, Força Barßa! Ja ja!

Mikel, la gent com nosaltres arrossega el país!

Clint, em sembla que l'Edmilson creu que la guanya qui més pilotes dóna al contrari.

Moriarty, benvingut a la cullerada. Aneu amb compte que les olors atrauen les hienes.

Oscar, com es nota que torneu a estar en zona europea!

Charlie, perquè som així de babaus.

Dani, si juguem com ahir, hasta el Shalke ens en fot un sac.

Unknown ha dit...

Dani, Puji: atenció perquè el Mag Fèlix va pronosticar que el Shalke us eliminaria... i acostuma a encertar-la.

Anònim ha dit...

coratge?? jo el que em queda és coratge..i esperança de fer alguna cosa..bona..
En el meu poble quan erem estudiants anavem a possar pesseta a Sant Judes Tedeu, sant dels impossibles perquè ens ajudés,un dia d'aquest em plantó davant i li pos un cèntim d'euro ja li val!!! i li deman un impossible.............